Η ομάδα μας

Γενική Επιμέλεια:


Εύη Ταμαμουνά

Αρχισυνταξία:


Δημήτρης Μπούκας

Επιμέλεια Επικοινωνίας, Digital Marketing και Εμπορικού Τμήματος:

Παντελής Νικολαΐδης

Ο κ. Παντελής Νικολαΐδης διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε επαγγελματικούς αθλητικούς συλλόγους (διαχείριση social media, χορηγίες, εταιρική κοινωνική ευθύνη, γραφείο τύπου κλπ.) ενώ η πλούσια επιστημονική του κατάρτιση (Master in Marketing Management – University of Derby και Εxecutive Diploma in Sports Management του Mediterranean College) τον καθιστούν έναν από τους πιο πολύτιμους συνεργάτες μας.

Ρεπορτάζ-Blogs:

Γιάννης Αβραμίδης

Με καταγωγή από την Τήνο έκανε το δημοσιογραφικό του ντεμπούτο το 1999 για λογαριασμό της Αθλητικής Ηχούς στο Σαλουν, σε αγώνα του Παπάγου με τον Μίλωνα. Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά είναι προπονητής στις ακαδημίες των «Στρατηγών», έχοντας περάσει προπονητικά από Αμπελόκηπους, Προμηθέα Χαλανδρίου, Εστία Φιλίας και αρκετές άλλες.
Δημοσιογραφικά ήταν βασικός ρεπόρτερ και αρθογράφος στο μπάσκετ του Παναθηναϊκού στο Derby αλλά και σε πολλά αλλά αθλητικά sites (sports24, panathinaikos24, prasinanea, eurohoops). Παράλληλα έχει περάσει από το Star channel ενώ ήταν για πολλά χρόνια στο Nitro radio.

Νίκος Παγκάκης

Ο Νίκος Παγκάκης είναι αυτό που λέμε «new entry» στο Sportsroom. Παλιά… καραβάνα, με νέες ιδέες στο χώρο. Οπότε οι πολλές συστάσεις περιττεύουν. Παρουσιαστής αθλητικών ειδήσεων, περιγράφει αγώνες  επί σειρά ετών και καλύπτει το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Και επειδή ο παλιός είναι αλλιώς και κάθε τι νέο είναι ωραίο, τον καλοσωρίζουμε στην μεγάλη αθλητική παρέα μας, όπου θα αρθρογραφεί για τα θέματα του ποδοσφαιρικού Παναναθηναϊκού, έχοντας το δικό του χώρο για το «τριφύλλι».

Παναγιώτης Ασημακόπουλος

Ο Παναγιώτης Ασημακόπουλος γεννήθηκε με το… μικρόβιο της μπάλας μέσα του. Σε έκθεση στη Γ’ Δημοτικού με θέμα τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω είχε αναπτύξει το θέμα «αθλητικός δημοσιογράφος»! Με πτυχίο επάνω στη δημοσιογραφία, εμπειρία από την εφημερίδα Live Sport και πολλά άλλα Sites (derby.gr, sportygossip.com, sportxpress.net, tigermoney.gr), έφτασε να προπονεί και να οργανώνει τις ακαδημίες του δικτύου του Παναθηναϊκού στη Μεταμόρφωση. Από εκεί και πέρα, άνοιξε ο δρόμος προς την Αthlometrix και έχει χαράξει πορεία προς το Scouting. Το… μικρόβιο όμως του γραψίματος έχει παραμείνει μέσα του!

 

Συντάκτες:

Θοδωρής Τρυποσκιάδης

Μαρία Κρουστάλη

Σπύρος Τζάνης

Σωτήρης Νικητάκης

Βαγγέλης Στεργιόπουλος

Παναγιώτης Κομποθέκρας

Υλοποίηση & Τεχνικά Θέματα:


Γιώργος Μπρακόπουλος (eprom.gr)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροtest page article
Επόμενο άρθροΌροι Χρήσης