Την τρίτη θέση στο διεθνές τουρνουά που διεξάγεται στη Πάτρα κατέκτησε η Ουκρανία μετά την εύκολη επικράτησή της επί της Ρουμανίας με 91-57.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες ήταν αρκετά ανταγωνιστικές και βρίσκονταν κοντά στο σκορ καθόλη τη διάρκεια της πρώτης περιόδου που έληξε με 24-20 υπέρ των Ουκρανών.

Όλα άλλαξαν ωστόσο όταν η Ουκρανία ανέβασε την απόδοσή της και με καλή άμυνα αλλά κατάφερε να πάρει διαφορά στο σκορ και με ένα επι μέρους 25-7 τελείωσε το πρώτο μέρος έχοντας ασφαλές προβάδισμα 49-27.

Τίποτα δεν άλλαξε στο τρίτο δεκάλεπτο και η Ουκρανία συνέχισε να διατηρεί το προβάδισμά της με τη Ρουμανία να μη μπορεί να αντιδράσει με τη περίοδο να λήγει 69-41 για την Ουκρανία.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν απλά διαδικαστικού χαρακτήρα και έτσι οι Ουκρανοί κατέκτησαν τη τρίτη θέση στο διεθνές τουρνουά της Πάτρας.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μαξίμ Πουστοσβόνοφ με 15 πόντους, με τους Αλεξάντρ Μίσουλα 14π και τον Ρουσλάν Οτβερτσένκο 13 να τον ακολουθού στη λίστα των σκόρερ. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Αντρέι Μαντάτσε με 14 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-24, 27-49, 41-69, 91-57