Αν το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι αποτελούσε πρόβα ενόψει της διπλής μάχης με τη Ριέκα στο Τσάμπιονς Λιγκ και την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος που πλησιάζει, τότε είναι βέβαιο πως οι πρωταθλητές χρειάζονται αρκετή δουλειά ακόμα.

Με τον Ζιλέ να αγωνίζεται στο ανεπίσημο ντεμπούτο του σε ολόκληρο το 90λεπτο, οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο που έπαιξε πιο παθιασμένα, δημιούργησε πιο κλασικές φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία και τελικά πήρε τη νίκη με γκολ στα τελευταία λεπτά.

Για τον Ολυμπιακό η… κακή βραδιά φάνηκε από νωρίς, καθώς ο Εμενίκε αναγκάστηκε να αποχωρήσει τραυματίας με τη συμπλήρωση 20 λεπτών παιχνιδιού. Όσο για τους συμπαίκτες του Νιγηριανού, μάλλον θέλησαν να κρατήσουν δυνάμεις για τα επίσημα ματς που έρχονται.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι έπαιξαν με ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα μετά τις ήττες στα δύο πρόσφατα φιλικά με Λαμία και Αστέρα Τρίπολης, έκλεισαν καλά τους χώρους γύρω από την εστία τους και αφού προειδοποίησαν αρκετές φορές χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, σκόραραν στο 84’ με κεφαλιά του Χατζηισαϊα σε εκτέλεση κόρνερ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Καρασαλίδης, Μάντσον (63’ Λαζαρίδης), Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Κιβρακίδης (78’ Μενσά), Κυριακίδης (78’ Νάστος), Βασιλακάκης (63’ Βασιλείου), Ούμπιδες, Μανούσος, Ντάουντα (63’ Ντιγκινί).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρέτσος, Βούκοβιτς, Μίλιτς (62’ Φιγκέιρας – 67’ Νικολάου), Ρομαό (75’ Ζντιέλαρ), Ζιλέ, Καρσελά (46’ Σεμπά), Φορτούνης (46’  Πάρντο), Μάριν (46’ Ανδρούτσος), Εμενίκε (20’ Μπεν, 82’ Ανσαριφάρντ).