Στο αποχαιρετιστήριο ματς του άλλοτε αστέρα της Μάιντζ, Νικόλ Νοβέτσκι έδωσε το παρών ο πρώην τεχνικός των… κόκκινων και της Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ, ο οποίος δέχθηκε πολλές ερωτήσεις από δημοσιογράφους, τόσο για το μέλλον του, όσο και για την ομάδα της Βεστφαλίας.

Μάλιστα, ο Γερμανός τεχνικός προχώρησε και σε μια αποκάλυψη η οποία αφορά τον Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος πρόσφατα μετακόμισε στην Μπαρτσελόνα.

Όπως τόνισε ο Τούχελ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Skysports», ο Γάλλος ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να είχε μετακινηθεί στους… Μπλαουγκράνα πριν μετακομίσει στην Ντόρτμουντ το καλοκαίρι του 2016, ωστόσο αυτός προτίμησε να τιμήσει τον λόγο τον οποίο είχε δώσει στις… μέλισσες με αποτέλεσμα να μεταγραφεί από την Ρεν στον σύλλογο της Βεστφαλίας, παρότι των κυνηγούσαν οι κορυφαίοι σύλλογοι του κόσμου.

«Οι εμφανίσεις του Ντεμπελέ στο Γαλλικό πρωτάθλημα είχαν προσελκύσει το ενδιαφέρον των κορυφαίων συλλόγων τα τελευταία χρόνια, ωστόσο ο Ουσμάν προτίμησε να τηρήσει τον λόγο που είχε δώσει σε εμάς και παρά τις πιέσεις που δέχθηκε, υπέγραψε συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ.

Για τον συγκεκριμένο λόγο, πιστεύω πως θα πρέπει όσοι τον κρίνουν αρνητικά, να σταματήσουν».

Ενώ συνέχει, αποκαλύπτοντας πως ήταν όνειρο του Ντεμπελέ να φορέσει την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

«Δεν μου προκάλεσε εντύπωση που ο Ουσμάν δέχθηκε αμέσως την πρόταση της Μπαρτσελόνα, μου είχε τονίσει όταν πρωτοήρθε σε εμάς, πως στόχος του είναι να αγωνιστεί στο μέλλον στον σύλλογο της Βαρκελώνης και τελικά, τα κατάφερε».