Χωρίς να υπάρξει καμία αλλαγή από το τέλος της πρώτης εβδομάδας ολοκληρώθηκε το Group C. Οι Royal Never Give Up και Samsung Galaxy πήραν τις δύο πρώτες θέσεις και μαζί την πρόκριση στα προημιτελικά, ενώ G2 Esports και 1907 Fenerbache αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση από τους ομίλους. Το ενδιαφέρον παρ’ όλα αυτά διατηρήθηκε έντονο κατά τη διάρκεια της ημέρας και συγκεκριμένα μέχρι και το τρίτο παιχνίδι, όπου και ξεκαθάρισε το τοπίο.

Η G2 Esports φάνηκε αρκετά αποφασισμένη να παλέψει ως το τέλος την πρόκριση και στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας σημείωσε την έκπληξη της ημέρας με τη νίκη επί της Royal Never Give Up. Το αποτέλεσμα αυτό έδωσε πιθανότητες στο σενάριο της τριπλής ισοβαθμίας, προβληματίζοντας την RNG, που σίγουρα δεν ήθελε να μπλέξει σε tiebreakers μετά το 3-0 της πρώτης εβδομάδας.

Η ανησυχία αυτή έσβησε οριστικά όταν η Samsung Galaxy κέρδισε τη G2 Esports για το τρίτο παιχνίδι της ημέρας, καταδικάζοντας τη σε αποκλεισμό. Λίγο νωρίτερα η SSG έφραξε οριστικά τον δρόμο προς την πρόκριση και στη FB, η οποία χρειαζόταν το σενάριο που έδωσε χθες την πρόκριση στη Fnatic. Κάτι τέτοιο δε συνέβη και η FB περιορίστηκε στη χαρά της συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, καθώς δεν κατάφερε να σημειώσει κάποια νίκη.

Το μόνο που έμενε πλέον να κριθεί στον όμιλο ήταν ποιος θα πάρει την πρώτη και ποιος τη δεύτερη θέση, που φυσικά δεν είναι καθόλου αμελητέο, καθώς ο πρώτος θα απέφευγε τη Longzhu και κατά πάσα πιθανότητα την SK Telecom T1! Η θέση αυτή κρίθηκε στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, όταν και μονομάχησαν οι Royal Never Give Up και Samsung Galaxy. Η RNG δεν απογοήτευσε το κοινό της που κατέκλυσε το Wuhan Stadium και με πρωταγωνιστή τον Uzi διαμόρφωσε ως εξής το Group C:

  1. Royal Never Give Up (5-1) 2. Samsung Galaxy (4-2) 3. G2 Esports (2-4) 4. 1907 Fenerbache (0-6)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

G2 1 – 0 RNG
SSG 1 – 0 FB
SSG 1 – 0 G2
FB 0 – 1 RNG
FB 0 – 1 G2
RNG 1 – 0 SSG

Σειρά παίρνει το Group D, στο οποίο κάθε παιχνίδι μετράει, καθώς TSM, MSF και WE ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 2-1! Ταυτόχρονα το 0-3 της FW δεν είναι αντιπροσωπευτικό του επιπέδου της και σίγουρα ακόμα έχει δικαίωμα στο όνειρο της πρόκρισης. Έναρξη στις 7:00 π.μ. ώρα Ελλάδος, με μετάδοση από τα Youtube και twitch.tv.