Στο πλαίσιο των αγώνων του πρώτου ομίλου του Europa League, η Αστάνα υποδέχτηκε την Μακάμπι σε έναν αγώνα που επικράτησαν με 4-0 οι γηπεδούχοι.

Πιο επιθετικά ξεκίνησε στον αγώνα η Αστάνα που στο 12’ κιόλας είχε εκπληκτική ευκαιρία αλλά το σουτ του Μουρτάζαγιεφ να βγαίνει άουτ. Λίγο αργότερα στο 17’ ο Τουαμάσι επιχειρεί να σουτάρει για το τέρμα αλλά η μπάλα μπλοκάρεται από τον Ράικοβιτς. Η ομάδα του Καζακστάν πίεσε αρκετά και αυτό τελικά είχε αποτέλεσμα αφού στο 33’ ο Τουαμάσι εκτελεί πέναλτι που κέρδισε και ένα εκπληκτικό τρόπο σκοράρει για το 1-0. Ο ίδιος στο 42’ «σοκάρει» ξανά τους φιλοξενούμενους καθώς με ασίστ του Σόμκο εκτελεί με απίστευτη ταχύτητα και σκοράρει ξανά για το 2-0 υπέρ της Αστάνα ενώ ελάχιστα αργότερα ακούγεται το σφύριγμα για το ημίχρονο.  

Στην επιστροφή από τ’ αποδυτήρια ο Καμπανάνγκα με ένα εξαιρετικό γκολ στο 47’ για το 3-0 ανοίγει κι άλλο την «ψαλίδα» της διαφοράς υπέρ της ομάδας του. Ο ίδιος κάνοντας επίδειξη στο γρασίδι σκοράρει ξανά στο 52’ διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 υπέρ της Αστάνα.