Η Euroleague επιστρέφει στις οθόνες σας για τη δεύτερη αγωνιστική και στην πρώτη ημέρα αυτής, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Μπάμπεργκ στις 21:15 απόψε. 

ΣΤ’ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ:

Ιδιαίτερα φιλόδοξες ομάδες και οι δύο οι οποίες έκαναν κακό ξεκίνημα στη φετινή Euroleague και είναι “διψασμένες” για την πρώτη τους νίκη στην κορυφαία διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί πάνοπλος απέναντι στους Βαυαρούς και όπως δήλωσαν οι Τσάβι Πασκουάλ, Νικ Καλάθης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, η ομάδα του “τριφυλλιού” είναι έτοιμη για να κερδίσει αυτόν τον αγώνα. Στον αντίποδα τώρα, η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι θα παρουσιαστεί χωρίς απουσίες μέχρι ώρας. 

Οι “πράσινοι” θα δουν στο παρκέ σήμερα και παλιούς τους γνώριμους αφού ο Έλληνας Νίκος Ζήσης θα ηγηθεί την ομάδας του και μεταξύ των συμπαικτών του και του Ντάνιελ Χάκετ που έχει… επισκεφτεί το ΟΑΚΑ στο παρελθόν με τη φανέλα των “ερυθρολεύκων” και άρα μέχρι ώρας έχει παίξει ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού. 

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ:

Στη διάρκεια των χρόνων ο Παναθηναϊκός έχεις αντιμετωπίσει 8 φορές την Μπάμπεργκ και έχει επικρατήσει τις 7 από αυτές. Μάλιστα μέσα στο ΟΑΚΑ έχει κερδίσει τέσσερις φορές σε όλες αυτές τις αναμετρήσεις. Η μοναδική φορά που η Μπάμπεργκ “έσπασε” την παράδοση ήταν το Νοέμβριο του 2011 που έφυγε με νίκη 79-76 απέναντι στον Παναθηναϊκό. 

Οι ηγέτες των ομάδων θα συγκεντρώσουν τις δυνάμεις τους και θα “μονομαχήσουν” για άλλη μια φορά: Σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ που δίνει ενέργεια στη γηπεδούχο ομάδα και έναν Κρις Σίνγκλετον που στατιστικά σπάνια έχει χαμηλή απόδοση σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια και με τους Βαυαρούς που είναι πιο… νεοσύστατη ομάδα και πρέπει να βρουν τη χημεία και τους ρόλους τους μέσα στο παιχνίδι.