Με πολύ περισσότερη ποιότητα η ομάδα της Κέρκυρας επικράτησε του Παναιτωλικού με 1-0 τελικό σκορ στο πλαίσιο των αγώνων για σήμερα (21/10) στη Super League.

Οι “Φαίακες” έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση στην έδρα τους και πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. Οι Αγρινιώτες όχι μόνο δεν τα κατάφεραν αλλά παρουσίασαν και άσχημη εικόνα αγωνιστικά. 

Οι Κερκυραίοι, επικράτησαν με 1-0 χάρη σε ένα πολύ ωραίο γκολ του Νούνες, ο οποίος πέρασε αλλαγή στο ματς κι έδειξε ακόμα μία φορά, πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα του. Προβλημάτισαν οι φιλοξενούμενοι, που γνώρισαν την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, βλέποντας και τον αποψινό αντίπαλό τους να τους προσπερνά στη βαθμολογία.

Το παιχνίδι άρχισε με τον Παναιτωλικό να μπαίνει με πιο επιθετική διάθεση, αλλά αυτό κράτησε μόνο για 10 λεπτά. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, το πρώτο μέρος ανήκει ολοκληρωτικά στην Κέρκυρα που είχε τρεις μεγάλες ευκαιρία για να σκοράρει.

Η πρώτη και μοναδική καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό στο πρώτο 45λεπτο ήταν στο 29′ με ένα σουτ του Μάζουρεκ να φεύγει άουτ. Τελευταία και καλύτερη φάση στο πρώτο μέρος και πάλι για τους ανώτερους «Φαίακες». Σέντρα του Ντιόγκο στο 32′, η μπάλα πέρασε από τον Παμλίδη, έφτασε στον Γκομές που πλάσαρε στη κίνηση, με τον Κυριακίδη να προλαβαίνει πάνω στη γραμμή και να κρατά το μηδέν για την ομάδα του.

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γκομές, Σιόντης, Γρομητσάρης, Ντιόγκο, Αρτυματάς, Σπίνουλας, Ζορμπάς (72′ Μπαλάφας), Ιωάννου, Επστάιν (66′ Νούνες), Παμλίδης (88′ Μπάουμαν)

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Παρράς (49′ Ρότσα), Μαρινάκης (74′ Μύγας), Μόρας, Μιχάι, Μπράβο, Μάζουρεκ, Ρόσα, Πάουλο, Μοράρ, Ντίας (59′ Κλέσιο)