Βερόνα – Ίντερ 1-2 (59′ Πεν. Πατσίνι – Βαλέρο 36′, Πέρισιτς 67′)

Αήττητη για ακόμα ένα παιχνίδι έμεινε η Ίντερ(10ο), η οποία πέρασε και από το Μπετεγκόντι νικώντας την Βερόνα με 1-2. Με αυτή τη νίκη σκαρφάλωσε ξανά στην 2η θέση της βαθμολογίας και συνεχίζει να έχει τη Νάπολι σεαπόσταση βολής. Οι “νερατζούρι” ευτύχησαν να προηγηθούν στο 36′ με τον Μπόρχα Βαλέρο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πολύ καλή σέντρα του Καντρέβα και από κοντά άνοιξε το σκορ. Η Βερόνα ανέβηκε και στο 53′ κέρδισε πέναλτι, όταν ο Χαντάνοβιτς ανέτρεψε τον Τσέρτσι και ο διαιτητής κοιτώντας το VAR έδειξε την λευκή βούλα. Ο Πατσίνι πέρασε ως αλλαγή και ευστόχησε κόντρα στην παλιά του ομάδα για το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και ο Πέρισιτς στο 67′ με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής σκόραρε και έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του Σπαλέτι. 

Βερόνα: Νίκολας, Σουπραγιέν, Ερτό, Καράτσιολο, Ρόμουλο, Φοσάτι, Μπέσα(64′ Ζουκουλίνι), Τσέρτσι(79′ Γου), Φαρές, Βέρντε, Καν(58′ Πατσίνι)

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Ντ’ Αμπρόζιο, Ναγκατόμο, Σκρίνιαρ, Μιράντα, Βαλέρο(79′ Κανσέλο), Βεσίνο, Γκαλιαρντίνι, Πέρισιτς, Καντρέβα(74′ Μπρόζοβιτς), Ικάρντι(86′ Έντερ)