Φαίνεται πως οι ήττες από Ολυμπιακό και ΑΕΚ και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθαν αυτές, ενόχλησαν τα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης του ΠΑΟΚ, με όλες τις ενδείξεις να οδηγούν πως το μάρμαρο θα πληρώσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportsroom.grμέσα στις επόμενες ώρες ο Ρουμάνος τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, με προσωπική απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και του γιου του, Γιώργου.

Οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ, χρεώνουν στον νεαρό τεχνικό μία σειρά πραγμάτων τα οποία φαίνεται πως πλέον θεωρούν ανυπέρβλητα για να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Καταρχάς, στον ΠΑΟΚ δεν μπορούν με τίποτα να χωνέψουν την έλλειψη πάθους που έχει δείξει η ομάδα στα δύο τελευταία ντέρμπι, κάτι που σε μεγάλο βαθμό πιστώνεται στον Λουτσέσκου και στο κατά πόσο μπορεί να εμπνεύσει. Την ίδια στιγμή θεωρείται πως ο Ρουμάνος έχει εξαφανίσει το ελληνικό στοιχείο (Πέλκας) από την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, ενώ έχει εμμονές με παίκτες οι οποίοι δεν έχουν δείξει ως τώρα κάτι το ιδιαίτερο (Ελ Καντουρί).

Παράλληλα, πολλοί είναι ακόμα αυτοί που θεωρούν, ότι οι αλχημείες του Λουτσέσκου (βλέπε Βιερίνια αριστερό μπακ) πιο πολύ μπερδεύουν την ομάδα, παρά την βοηθούν. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν οι δηλώσεις του Ρουμάνου, μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ που μπέρδεψαν τα πράγματα και άφησαν υπόνοιες για το κατά πόσο ο νεαρός τεχνικός, θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ διεκδικεί τον τίτλο. Έτσι για όλους τους παραπάνω λόγους κυρίως, αλλά και για να αφυπνιστούν οι παίκτες εν’ όψει της συνέχειας, τις επόμενες ώρες θ ανακοινωθεί στον Λουτσέσκου η απόλυση του και θα ξεκινήσει η αναζήτηση για τον διάδοχο του.

ΓΚΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

Την ώρα αυτή, οι πρώτες σκέψεις των ανθρώπων του δικεφάλου, οδηγούν στον Πάμπλο Γκαρσία. Η επιλογή δεν είναι τυχαία φυσικά και οι λόγοι που θα είναι αυτός που θα καθίσει στον πάγκο μετά τον Λουτσέσκου είναι τρείς. Καταρχάς, στη διοίκηση αναζητούν έναν άνθρωπο που να μπορεί να εμπνεύσει τα βαριά χαρτιά της ομάδας και να τους δώσει να καταλάβουν που αγωνίζονται. Δεύτερον, ο Γκαρσία είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των οπαδών, ξέρει την ψυχολογία του συλλόγου αλλά και την ελληνική πραγματικότητα και δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Τρίτον, ένας σημαντικός λόγος της επιλογής του, είναι η πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει εδώ και ενάμισι χρόνο στην ομάδα νέων, αλλά και το γεγονός ότι θα μπορέσει σε βάθος χρόνου να προωθήσει Έλληνες παίκτες στην πρώτη ομάδα.

ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ

Την ίδια στιγμή βέβαια, υπάρχει και η σκέψη να αναλάβει ο Πάμπλο Γκαρσία μέχρι να βρεθεί τεχνικός εγνωσμένης αξίας από το εξωτερικό και έπειτα να επιστρέψει στην δεύτερη ομάδα. Αυτό βέβαια όταν μιλάμε για Νοέμβριο μήνα είναι σχετικό, διότι αν ο ΠΑΟΚ δείξει με τον Ουρουγουανό στον πάγκο του, σημάδια βελτίωσης και αν δεν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό, τότε δεν αποκλείεται να μονιμοποιηθεί. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι όποιος και να έρθει θα χρειαστεί ένα σημαντικό διάστημα προσαρμογής για να μάθει τους παίκτες του και την ελληνική πραγματικότητα και αυτό για τον ΠΑΟΚ, ενδεχομένως να σημαίνει πολύτιμο χρόνο και βαθμολογικές απώλειες.