Ο Στέλιος Λαμπάκης και ο Μανόλης Ροβίθης ήταν οι μεγάλοι άτυχοι του Εργοτέλη φέτος, αφού στο ξεκίνημα των υποχρεώσεων της ομάδας, υπέστησαν και οι δύο ρήξη χιαστών, με αποτέλεσμα να χάσουν το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. 

Ωστόσο, η διοίκηση των Κρητικών, αποφάσισε να ανανεώσει τα συμβόλαια των δύο παικτών, θέλοντας να τους στηρίξει έμπρακτα στον δύσκολο αγώνα της επιστροφής τους στα γήπεδα.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη:

«Μετά το σοβαρό τραυματισμό του Στέλιου Λαμπάκη και του Μανόλη Ροβίθη οι άνθρωποι της ομάδας μας θέλοντας να στηρίξουν τους παίκτες τους αποφάσισαν να προσχωρήσουν σε ανανέωση των συμβολαίων τους. Όπερ και εγένετο! Και οι δυο παίκτες ανανέωσαν την συνεργασίας τους για μία επιπλέον αγωνιστική περίοδο».

Οι δηλώσεις των δύο παικτών:

Στέλιος Λαμπάκης: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση. Με τον τραυματισμό μου ουσιαστικά χάνω το μεγαλύτερο μέρος τις αγωνιστικής χρονιάς. Η κίνηση των ανθρώπων του Εργοτέλη να μου ανανεώσουν το συμβόλαιο με γέμισε χαρά και παράλληλα με έκαναν να τους νιώσω πραγματική μου οικογένεια. Με έχει αγγίξει συναισθηματικά αυτή η στήριξη και θα το ανταποδώσω».

Μανόλης Ροβίθης: «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Εργοτέλη που σε αυτή την δύσκολη στιγμή είναι δίπλα μου και με στηρίζει με τον καλύτερο τρόπο. Η εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, μου δίνει την δύναμη να συνεχίσω. Υπόσχομαι γυρίζοντας στους αγωνιστικούς χώρους και πάλι υγιείς να προσφέρω στην ομάδα μου τα μέγιστα».