Κατάφερε να ισοφαρίσει ο Παναιτωλικός μέσα στα Γιάννενα κι έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς για την 11η αγωνιστική της Super League.

Άλλο ένα ντέρμπι πριν το μεγάλο της αποψινής βραδιάς, ολοκληρώθηκε στους Ζωσιμάδες και μπορεί να μην είδαμε νικητή, το ματς όμως προσέφερε πλούσιο θέαμα σίγουρα. 

Στο πρώτο μέρος του αγώνα, ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να επιβληθεί μέσα στην έδρα του και όντας ανώτερος σε εκείνο το σημείο, πήρε και το προβάδισμα για αρχή. Ο Καρίμ Σολτάνι στο 22′ άνοιξε το σκορ του αγώνα με ένα πραγματικά υπέροχο γκολ. 

Οι φιλοξενούμενοι χρειάστηκε να φτάσουν στην επανάληψη για να δείξουν ένα καλύτερο “πρόσωπο”. Στο δεύτερο μέρος του αγώνα ο Παναιτωλικός βρήκε ρυθμό και κατάφερε να ισοφαρίσει κιόλας. Στο 69′ ο Βλαντ Μοράρ έγραψε το 1-1 με ένα τέρμα που κανείς θα θέλει να βλέπει ξανά και ξανά. Βέβαια το 1-1 έμελλε να μείνει ως το τέλος αφού η ομάδα από το Αγρίνιο στάθηκε και τυχερή μέσα σε όλα. Οι γηπεδούχοι είχαν 2 σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν την νίκη αλλά και τις δύο φορές η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας (77′ Κοζορώνης), Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Λίλα, Γιάκος, Μανθάτης, Σολτάνι, Κόντε.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Τσενάμο, Μαρινάκης (59′ Μαρκόβσκι), Μύγας, Χαντάκιας (74′ Ροντρίγκες), Μιχάι, Ρότσα, Μάρκος Πάουλο, Μπεχαράνο, Μασουρέκ, Ρόσα (65′ Μοράρ), Ντίας.