Τα χάντικαπ έκαναν τη διαφορά στις χθεσινές μας επιλογές και για λίγο δεν κάναμε το απόλυτο. Φυσικά το “διάβασμα” ήταν σωστό., όμως ο παράγοντας τύχη δεν ήταν με το μέρος μας αυτή τη φορά. Πάμε σήμερα να δούμε τι μας επιφυλάσσει η Euroleague, αλλά και τα “παράθυρα” της FIBA. Ας ξεκινήσουμε με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ Μαδρίτης, που συγκενυρώνει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον

Οι «μερένχες» όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται ή καλύτερα γράφεται είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, αφού ήρθαν στην Ελλάδα με μισή ομάδα. Λείπουν οι Γιουλ, Ράντολφ, Κούζμιτς και Αγιόν, ενώ στη λίστα των τραυματιών προστέθηκε και ο Τέιλορ. Ο Λάσο τουλάχιστον θα έχει μαζί του τον Ταβάρες, που μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στους πράσινους με το μέγεθός του. Το πράσινο scouting έχει εστιάσει στην εξουδετέρωση του Ντόντσιτς και λογικά πάνω του θα πέσει το αμυντικό πολυεργαλείο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Σαν βασική επιλογή θα επιλέξουμε τον άσο -2,5, που προσφέρεται 1,85 στην stoiximan.gr. Επειδή πολλοί όμως ψάχνουμε μια πιο ελκυστική απόδοση, το over 163 πόντων πληρώνει 1,93 στην stoiximan.gr.

Στην «Ούλκερ Αρένα» η Φενερμπαχτσέ θα υποδεχθεί την κουρασμένη αγωνιστικά και ψυχολογικά Χίμκι. Οι Ρώσοι έχουν ξεφουσκώσει κι αν θέλουν να έχουν τύχη στο ματς, οφείλουν να κλείσουν τα μετόπισθεν. Το παθητικό τους μετά από οχτώ αγώνες ανέρχεται στους 82.1 πόντους, ενώ οι πρωταθλητές Ευρώπης μετρούν 75. Ο Ομπράντοβιτς έχει βαθύτερο ροτέισον από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και σίγουρα θα προσπαθήσει να κουράσει τον Σβεντ, που παίζει περίπου 35 λεπτά. Το χάντικαπ των εννέα πόντων είναι μεγάλο, όμως θα το ρισκάρουμε και θα πάμε με τον άσο, που πληρώνει 1,97 στην stoiximan.gr.

Το τελευταίο παιχνίδι της ένατης αγωνιστικής στην Euroleague θα διεξαχθεί στην Ανδαλουσία. Η Μάλαγα θα προσπαθήσει να βάλει φρένο στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που διαλύει όποιον αντίπαλο βρίσκει μπροστά της τον τελευταίο μήνα. Η «αρκούδα» έχει την καλύτερη επίθεση του θεσμού με 88,4 πόντους, ενώ οι Ισπανοί είναι τελευταίοι στον συγκεκριμένο τομέα με 71,4. Δεν φοβόμαστε το πλεονέκτημα των οχτώ πόντων, άρα θα στοιχηματίσουμε υπέρ του διπλού με απόδοση 1,85 στην stoiximan.gr.

Σήμερα ξεκινάει και η προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 τα λεγόμενα «παράθυρα» της Fiba, όπου συμμετέχει και η εθνική μας ομάδα. Πολύ περίεργο το ματς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, καλύτερα να μην το αγγίξουμε. Εμείς από τη μεριά μας θα καταπιαστούμε με το ματς της Σερβίας με την Αυστρία, όπου οι όρλοβι είναι το τεράστιο φαβορί για το θετικό αποτέλεσμα. Παίκτες της Euroleague δεν θα υπάρχουν, όμως ο Τζόρτζεβιτς έχει το οπλοστάσιο για να ξεκινήσει με θετικό τρόπο στους ομίλους. Οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν, όμως δύσκολα θ’ αποφύγουν τη συντριβή. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας, αλλά και πάλι θα επιλέξουμε τον άσο -20,5, που δίνει 1,90 στην stoiximan.gr.

Προγνωστικό Απόδοση
Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης 1 (-2,5) 1,85
Φενερμπαχτσέ-Χίμκι 1 (-9,5) 1,97
Μάλαγα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2 (-8,5) 1,85
Σερβία-Αυστρία 1 (-20,5) 1,90