Ο Πανιώνιος χρειαζόταν μια νίκη για να “τερματίσει” πρώτος στον όμιλο του. Τελικά όμως έχασε με 1-0 στο Αίγιο από τον Παναιγιάλειο και προκρίθηκε δεύτερος στους «16» του Κυπέλλου με τις πιθανότητες για μια δύσκολη κλήρωση να είναι περισσότερες.

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά κακό ποιοτικά, με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν ιδιαίτερες φάσεις και να απειλούν για κάποιο γκολ. Η μόνη φάση που είχε κάτι να “δείξει” ήταν η σέντρα σουτ του Βουκελάτου στο 44′ που έφυγε όμως άουτ. Έτσι το σκορ παρέμεινε στο 0-0.

Η επανάληψη ήταν ελάχιστα καλύτερη με τους γηπεδούχους να βρίσκουν τον τρόπο να σκοράρουν. Με πρωταγωνιστή τον Κόκκορη, έκαναν το 1-0 στο 50′ κι είχαν ευκαιρία με τον ίδιο στο 65′ για το 2-0. Από το 58′ ο Παναιγιάλειος αγωνιζόταν με έναν παίκτη λιγότερο και ο Πανιώνιος με τρεις βασικούς κυνηγούσε την ανατροπή. Τελικά, η σημαντικότερη ευκαιρία που δημιούργησε ήταν στο 74′ με το σουτ του Μασούρα από το ύψος του πέναλτι να φεύγει άουτ. Στο 94′, ο Παναιγιάλειος είχε και δοκάρι με τον Κόκκορη και τελικά το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους με τον Πανιώνιο πλέον να περιμένει να μάθει με ποιον από τους πρώτους θα αγωνιστεί στους «16» του Κυπέλλου.

Παναιγιάλειος (Αλέξης Σπυρόπουλος): Αθανασίου, Ρέλλας, Κοντοχρήστος, Στίκας, Βλάχος, Μπρους, Γαβριηλίδης (46′ Ντέμο), Κριστέτο (76′ Κανάλς), Γκούφας (62′ Γκούμας), Κόκκορης, Σταματής.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Μπαντής, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς (59′ Βλάχος), Σταυρόπουλος, Κάργας, Πινιώτης, Βουκελάτος (59′ Γεσίλ), Σαββίδης, Μασούρας, Γλυνός (46′ Σπιριντόνοβιτς), Ντουρμισάι.