Η Χέρτα Βερολίνου και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, βρέθηκαν αντιμέτωπες σε ένα παιχνίδι που είχε μεγάλη σημασία, καθώς είναι δύο ομάδες με τους ίδιους στόχους, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν 2 πολύ όμορφα γκολ και να παίρνουν τους τρεις βαθμούς.

Η ομάδα της πρωτεύουσας της Γερμανίας, όχι μόνο ήταν η κυρίαρχη στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης, αλλά είχε καταφέρει να ανοίξει το σκορ στο 15ο λεπτό με το γκολ του Ντέιβι Σέλκε. Ωστόσο, στα επόμενα 10 λεπτά της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τα ηνία του παιχνιδιού και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με το καταπληκτικό πλασέ εκτός περιοχής του Μάριους Γκολφ. Παρότι ο ρυθμός ήταν αρκετά καλός, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.

Στις αρχές του 2ου ημιχρόνου ο ρυθμός δεν ήταν τόσο ανεβασμένος με τις 2 ομάδες να προσέχουν περισσότερο την άμυνά τους. Δεν υπήρχαν αρκετοί χώροι, αλλά η Άιντραχτ κατάφερε να πετύχει και 2ο γκολ με τον Κέβιν Πρίνς Μπόατενγκ στο 80΄, με ενα πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή και να δώσει μία πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του.  

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης: