Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των ομίλων του Champions League και πολλά παιχνίδια κρύβουν πολλούς κινδύνους καθώς αρκετές ομάδες, θα κοιτάξουν να ξεκουράσουν παίκτες, ενόψει των πρωταθλημάτων.

Στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Γιουβέντους και θέλει να κλείσει με θετικό τρόπο την φετινή ευρωπαϊκή του πορεία. Οι ερυθρόλευκοι του Τάκη Λεμονή είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, όμως θα τα δώσουν όλα, για να πάρουν έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι Ιταλοί από τη μεριά τους θέλουν τη νίκη, για να μην εξαρτώνται από το τι θα κάνει η Σπόρτινγκ με την Μπαρτσελόνα. Σε περίπτωση ισοπαλίας και νίκης των Πορτογάλων στο Καμπ Νου, οι “μπιανκονέρι” μένουν εκτός διοργάνωσης. Η χαμηλή απόδοση του διπλού μας αφήνει παγερά αδιάφορους, όχι όμως και το σημείο 2-3 τέρματα, που στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες πληρώνει 2,00.

Στον δεύτερο όμιλο Μπάγερν και Παρί αναμένεται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση, δεν έχει ενδιαφέρον (εκκρεμεί μόνο η πρώτη θέση του γκρουπ), καθώς αμφότεροι έχουν προκριθεί στους “16” του Champions League. Οι Χάινκες  και Έμερι σίγουρα θα φρεσκάρουν τις ενδεκάδες τους, όμως και οι δύο έχουν επιθετική φιλοσοφία. Το Over 3,5 πληρώνει καλά και το συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

Στην αιώνια Πόλη η Ρόμα υποδέχεται την Καραμπάγκ και θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης, ώσυε να μην έχει το αυτί της στο ματς του Λονδίνου, όπου η Ατλέτικο παίζει με την Τσέλσι. Οι γηπεδούχοι δεν το συζητάμε είναι καλύτερη ομάδα από τους Ρώσους και αν μπουν με συγκέντρωση, θα πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του θεσμού. Ο άσος από ημίχρονο είναι φυσιολογικός, όπως και τα 2-3 τέρματα.

Οι προτάσεις μας

Προγνωστικά
Ολυμπιακός-Γιουβέντους 2-3 τέρματα
Μπάγερν Μονάχου-Παρί Σεν Ζερμέν Over 3,5
Ρόμα-Καραμπάγκ 2-3 τέρματα