Δεν μας έκανε το χατίρι η Άρσεναλ το Σάββατο, αλλά και η Τότεναμ έμεινε στο 1-1 με την Γουότφορντ και το over πήγε χαμένο. Δεν πειράζει θα αποζημιωθούμε στο αγαπημένο μας τσου λου. Η Τρίτη βέβαια δεν προσφέρει μεγάλες αποδόσεις και θα πάμε στα λίγα και καλά! Τα πολλά αν μας κάτσουν στο παρολί για τα… πολλά!

Ξεκινάμε λοιπόν από το Μπενφίκα Βασιλεία, εκεί όπου οι Ελβετοί θέλουν αποτέλεσμα για να μην πάθουν κανένα κάζο, αφού η ΤΣΣΚΑ παίζει στο Ολντ Τράφορντ με την αδιάφορη Γιουνάιτεντ και θα κυνηγήσει το όνειρο. Πολλά έχουν δει τα μάτια μας όμως  η Βασιλεία έχει το πιο εύκολο έργο και το X2 κόντρα στην αδιάφορη και αποκλεισμένη Μπενφίκα πληρώνει στο 1.47 στην http://stoiximan.gr.

Επόμενη στάση η Ρώμη. Τα πράγματα είναι απλά εδώ. Η Ρόμα νικάει και περνάει είτε ως πρώτη είτε ως δεύτερη χωρίς να την ενδιαφέρει τι θα γίνει στο Τσέλσι Ατλέτικο. Οι “τζιαλορόσι” ξεκούρασαν παίκτες κόντρα στην ΣΠΑΛ, στο εύκολο 3-1 και πλέον θα μπουν στο Ολίμπικο με καθαρό στόχο τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο άσσος πληρώνει 1.10 και φυσικά δεν θα ασχοληθούμε με το αποτέλεσμα. Αυτό που μας τραβάει είναι να σκοράρει η Ρόμα και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 1.47 στην http://stoiximan.gr.

Το ταξίδι μας θα τελειώσει στο Γ. Καραϊσκάκης, με τον Ολυμπιακό να έχει αποκλειστεί έχοντας μόλις 1 βαθμό στον όμιλο και φιλοξενώντας την Γιουβέντους ξέρει πως πολύ πιθανόν να μείνει και σε αυτόν τον βαθμό. Σίγουρα θέλει να τελειώσει το ταξίδι του με ένα γκολ και γιατί να μην το διεκδικήσει χωρίς να έχει κάτι να χάσει. Η Γιουβέντους θα το κυνηγήσει το ματς γιατί θέλει τη νίκη για να μην τρέχει και δεν φτάνει σε πιθανή έκπληξη της Σπόρτινγκ στο Καμπ Νόου. Έχει κατέβει με μοναδική απουσία τον Κιελίνι, όμως δεν θα έχει πρόβλημα στα μετόπισθεν. Εδώ θα πάμε με το Over που πληρώνει 1.80 στην http://stoiximan.gr.

Οι επιλογές μας

Μπενφίκα – Βασιλεία Χ2 (1.47)

Ρόμα – Καραμπάγκ Να σκοράρει η Ρόμα και στα δύο ημίχρονα (1.47)

Ολυμπιακός – Γιουβέντους Over 2,5 (1.80)

 

Παρολί για τα… πολλά

Μπενφίκα – Βασιλεία 2-3 γκολ (2.02)

Μάντσεστερ Γιουν. – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2-3 γκολ (1.97)

Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν 1 (2.54)

Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης G/G (1.75)

Ρόμα – Καραμπάγκ 4-6 γκολ (2.20)

Ολυμπιακός – Γιουβέντους G/G (2.50)

Μπαρτσελόνα – Σπόρτινγκ Over 2,5 (1.53)