Η Λίβερπουλ «καθάρισε» από νωρίς το ματς και… διέσυρε την Σπαρτάκ επικρατώντας με 7-0 τελικό σκορ. Φιρμίνο και Κουτίνιο ήταν συγκλονιστικοί με το παιχνίδι τους βάζοντας “φωτιά” στα δίχτυα των αντιπάλων.

Από την αρχή της αναμέτρησης το ματς προσφέρε πλούσιο θέαμα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 4’ ο Κουτίνιο εκτελώντας πέναλτι σκόραρε για το 1-0. Οι ρυθμοί ήταν υψηλοί μέχρι περίπου τη μέση του χρόνου. Πολύ σύντομα και στο 15’ ο Κουτίνιο με εξαιρετική ενέργεια έκανε το 2-0 ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Φιρμίνο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 που έμεινε για το πρώτο μέρος.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν καταφέρει να δημιουργήσουν φάσεις μέχρι πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ενώ ακόμα και τότε, δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί. Στην επανάληψη, δεν πρόλαβε καλά-καλά να ακουστεί το σφύριγμα και στο 47’ ο Μανέ με ασίστ του Μίλερ «έγραψε» το 4-0. Αλλά Κουτίνιο και Φιρμίνο ήταν ασυγκράτητοι και στο 50’ οι δυο τους συνεργάστηκαν άψογα με τον πρώτο να σκοράρει για το 5-0 και συνολικά το τρίτο του γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αλλά το σκορ δεν έμελλε να μείνει εκεί αφού στο 76’ ο Μανέ πέτυχε νέο τέρμα και διαμόρφωσε το 6-0 για τη Λίβερπουλ.

Φυσικά αυτό που έλειπε τόση ώρα από τον αγώνα ήταν ένα τέρμα του Σάλαχ και φρόντισε να μην αφήσει απογοητευμένο το κοινό του σκοράροντας για το τελικό 7-0 στο 86′.