Δεν μπορείτε να έχετε παράπονο για χθες. Επιβεβαιωθήκαμε στον απόλυτο βαθμό και η βδομάδα ξεκίνησε εξαιρετικά από στοιχηματικής πλευράς. Πάμε σήμερα να δούμε τι μας επιφυλάσσει το πολύ ανταγωνιστικό Eurocup

Θα ξεκινήσουμε από την Λιθουανία και την Λιετκαμπέλις, που υποδέχεται την πανίσχυρη φέτος Μπάγερν Μονάχου, που έχει σαν στόχο την κατάκτηση της διοργάνωσης. Η ομάδα του Τζόρτζεβιτς δεν έχει ήττα ακόμα εκτός συνόρων και το φοβερό είναι πως κερδίζει τους αντιπάλους της με διψήφιες διαφορές. Οι γηπεδούχοι στον πρώτο γύρο είχαν χάσει με 93-57 και σίγουρα δεν έχουν ξεχάσει αυτή τη συντριβή.

Το χάντικαπ είναι διαβασμένο, γι’αυτό προτιμότερο μοιάζει το over 159 πόντων, που μπορεί να επιβεβαιωθει άνετα.

Στο πανέμορφο Παρίσι η τοπική ομάδα, που είναι ένα βήμα πριν τον αποκλεισμό, θα παίξει ενάντια στην Ούνικς Καζαν του Δημήτρη Πρίφτη. Οι Ρώσοι έχουν καλή ψυχολογία, μετά την σπουδαία νίκη επί της Χίμκι με 80-79. Αν καταφέρουν και αποδράσουν με το διπλό στα χέρια τους, τότε θα εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι «πρωτευουσιάνοι» τα περιμένουν όλα από τον «ξενερωμένο» Πρέπελιτς, που σκέφτεται από τώρα την Μαδρίτη.

Περιμένουμε την Παρί να βγάλει εγωισμό στο παιχνίδι της, γι’ αυτό θα επιλέξουμε τον άσο +5,5, που μπορεί να μας πληρώσει.

Στην Κροατία η Νταρουσάφακα δεν θα έχει πολύ άγχος για το θετικό αποτέλεσμα, αφού το 6-0 της έχει δώσει ήδη την πρόκριση για το «TOP 16», όμως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Η Τσεντεβίτα από τη μεριά της βρίσκεται στο 3-3 και θέλει πάση θυσία το ροζ φύλο, ώστε να συνεχίσει να είναι κυνηγάει μία θέση στον επόμενο γύρο. Στόχος των Κροατών είναι να πάνε το ματς σε γρήγορο ρυθμό, ενώ ο Μπλατ θα συμβουλέψει τους παίκτες του, για σκληρή άμυνα, ώστε να βραχυκυκλώσει τους Κροάτες.

Το απλό διπλό φαντάζει δύσκολο, αλλά η Νταρουσάφακα έχει αποδείξει, πως μπορεί να παίρνει διπλά σε τέτοιες έδρες.

Τέλος, στο Champions League, η ΑΕΚ είναι υπό το καθεστώς μεγάλης πίεσης, αφού η ήττα από το Λαύριο (80-72), έφερε προ των ευθυνών τους προπονητή και παίκτες. Η Μπαιρόϊτ δεν είναι ομάδα της σειράς, όπως πολλοί πιστεύουν, αλλά με τους Μπρουκς, Λίνχαρτ και Σέιφερθ, έχει κατορθώσει να κάνει μία αξιοπρεπή πορεία σε Ευρώπη και Γερμανία.

Η Ένωση έχει τους παίκτες για να πάρει το διπλό, γι’ αυτό θα ρισκάρουμε με την απλή νίκη.

Οι προτάσεις μας

Προγνωστικό
Λιετκαμπέλις-Μπάγερν Over (159)
Παρί Λεβαλουά-Ούνικς Καζάν 1 (+5,5)
Τσεντεβίτα-Νταρουσάφακα 2
Μπαιρόιτ-ΑΕΚ 2