Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ 3-2 (8′ Μαγιοράλ, 12′ Ρονάλντο, 81′ Βάσκεθ – Ομπαμεγιάνγκ 43′ 48′)

Άλλη μια ματσάρα μεταξύ δύο ομάδων που μας έχουν χαρίσει πολύ θέαμα όταν συναντιούνται, με την Ρεάλ Μαδρίτης χάρη σε γκολ του Βάσκεθ στο 81′ να παίρνει τη νίκη και το τρίποντο, αφού ο Ομπαμεγιάνγκ με δύο δικά του γκολ ισοφάρισε το 2-0 των “Μερένχες” από το 12′.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Βασίλισσα, με τον Μπόρχα Μαγιοράλ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 8′. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πετύχει το 2-0 και νόμιζες πως η Ντόρτμουντ θα αντιμετωπίσει μια εφιαλτική βραδιά. Ευτυχώς για τους Γερμανούς ο Ομπαμεγιάνγκ είχε κέφια. Στο 43′ μείωσε σε 2-1 και με το ξεκίνημα της επανάληψης ισοφάρισε σε 2-2. Η Ρεάλ δεν ήθελε με τίποτα να αφήσει το ματς και κυνήγησε τη νίκη.

Αυτή ήρθε δια ποδός Λούκας Βάσκεθ και η Ρεάλ συνεχίζει στους “16” της διοργάνωσης περνώντας ως δεύτερη και σίγουρα θα έχει πολύ πιο δύσκολο έργο από τις προηγούμενες δύο χρονιές, αφού καλείται να αντιμετωπίσει κάποια από τις πρώτες ομάδες που πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης, πλην της Τότεναμ φυσικά.