Η Φιτέσε αντιμετώπισε τη Νις και κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 ενώ η Ζούλτε Βάρεγκεμ επιβλήθηκε της Λάτσιο με 3-2 τελικό σκορ. 

Φιτέσε – Νις: 1-0

Το ματς στο πρώτο μέρος μπορεί να χαρακτηριστεί έως και… κακό αφού οι ρυθμοί ήταν πάρα πολύ χαμηλοί και ιδιαίτερες φάσεις δεν σημειώθηκαν. Η επανάληψη όμως ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό με την Φιτέσε να δείχνει ιδιαίτερη μαχητικότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τελικά στο 84′ ο Καστάνιος να πετυχαίνει το 1-0 και να δίνει τη νίκη στη Φιτέσε.

Ζούλτε Βάρεγκεμ – Λάτσιο: 3-2

Απίθανο το παιχνίδι της Βέρεγκεμ κόντρα στη Λάτσιο με τους γηπεδούχους να εμφανίζονται πολύ δυναμικοί και να επιβάλλονται στη Λάτσιο. Πολύ νωρίς ο Ντεπο άνοιξε το σκορ για το 1-0 μόλις στο 6′ που έμεινε για το πρώτο μέρος. Όλα όμως συνέβησαν στην επανάληψη. Για το πρώτο εικοσάλεπτο οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και τις ευκαιρίες και στο 60′ ο Χέιλεν έκανε το 2-0. Εκεί όμως η Λάτσιο αντέδρασε και στο 67′ ο Καισέντο μείωσε για το 2-1. Πολύ σύντομα και στο 76′ ο Λιβα πέτυχε την ισοφάριση για το 2-2. Όμως το αποτέλεσμα δεν έμεινε για το τέλος αφού στο 83′ Ισεκα πέτυχε το 3-2 κι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.