Η Λέστερ φαίνεται πως επιστρέφει δυναμικά στο πρωτάθλημα και γίνεται ξανά ομάδα και μεγάλο μερίδιο επιτυχίας έχει ο νέος τεχνικός της, Κλοντ Πιέλ. Ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση και νίκη για τις «Αλεπούδες» που επικράτησαν με 3-2 επί της Νιουκάστλ.

Το ματς ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, αφού μόλις στο 5ο λεπτό βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Ο Γκέιλ με ξαιρετική ασίστ βρίσκει τον Χοσέλου, ο οποίος πέτυχε το 1-0. Ωστόσο, η απάντηση ήταν άμεση και στο 20′ ο Μαχρέζ έφερε το ματς στα ίσα, πετυχαίνοντας το 1-1. Η Λέστερ ήταν καλύτερη, πίεσε, αλλά τόσο ο Βάρντι όσο και ο Σίμπσον δεν μπόρεσαν να δώσουν το προβάδισμα.

Ωστόσο, στο 60′ ο Γκρέι έβαλε μπροστά την ομάδα του με υπέροχο βολέ! Η τύχη πάντως γαμογέλασε στους γηπεδούχους και στο 73′ ισοφάρισαν. Ο Γκέιλ έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε σε σώμα αντιπάλου και κατέληξε στα δίχτυα.

Η ομάδα του Πιέλ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 85′ πάγωσε το St. James’ Park. Από λάθος στη μεσαία γραμμή, ο Μαχρέζ έβγαλε σε θέση βολής τον Βάρντι, ο τελευταίος μοίρασε στον Οκαζάκι, αλλά ο Πέρεθ ήταν αυτός που έστειλε με… ιδανικό τρόπο τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.