Μοιρασμένο και κλειστό ματς το ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ίντερ το οποίο κατέληξε ισόπαλο και χωρίς γκολ αφού ο Χαντάνοβιτς αποδείχτηκε… σωτήρας για τους φιλοξενούμενους.  

Η Ίντερ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και για αρχή είχε την κατοχή της μπάλας, σύντομα όμως στο 8’ η Γιουβέντους  είχε τεράστια διπλή ευκαιρία όταν από την σέντρα του Κουαδράδο έπιασε ο Μάντζουκιτς, με τον Χαντάνοβιτς να αποκρούει από κοντά κι έπειτα ο Μιράντα να διώχνει την κεφαλιά του προηγούμενου. Έως και τα μισά του ημιχρόνου άλλη ιδιαίτερη φάση δεν είχε σημειωθεί με τους γηπεδούχους πλέον να βρίσκονται περισσότερη ώρα μπροστά. Για τη συνέχεια η επόμενη καλή φάση ήρθε στο 37’ με ωραία συνεργασία των Πιάνιτς, Ματουιντί και Κεντίρα όπου ο Γερμανός έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή αλλά ο Χαντάνοβιτς μπόρεσε και μπλόκαρε. Για το τέλος του πρώτου μέρους, στο 45’ η Γιουβέντους είχε οριζοντιο δοκάρι από κεφαλιά του Μάντζουκιτς κι έτσι το 0-0 παρέμεινε.

Η επανάληψη δεν έκρυβε εκπλήξεις, οι φάσεις λίγες και μετρημένες. Στο 52’ ο Μάντζουκιτς αιφνιδιάστηκε από την μπάλα που του έβγαλε ο Κουαδράδο κι έχασε μια καλή ευκαιρία. Δύο λεπτά αργότερα ο Χαντάνοβιτς μπλόκαρε πολύ καλή προσπάθεια του Μάντζουκιτς από ωραία ντρίμπλα και συνεργασία με τον Ιγκουαΐν. Ο γκολκίπερ της Ίντερ στην πορεία γλίτωσε αρκετές φορές την ομάδα του αφού απέκρουσε και σουτ του Ιγκουαΐν και στο 60’ με το ένα χέρι κεφαλιά του Κουαδράδο. Ωστόσο στο 68’ υπέπεσε σε λάθος κίνηση και το σουτ του Κεντίρα «λαχτάρησε» τους φιλοξενούμενους όμως τελικά κατέληξε άουτ. Στο 71’ το δυνατό σουτ του Ασαμόα είχε πολύ καλές προϋποθέσεις, όμως.. βρήκε και πάλι τον τερματοφύλακα της Ίντερ. Ένα λεπτό αργότερα η ο Μπρόζοβιτς προσπάθησε πολύ ωραίο σουτ, το πρώτο κιόλας μέσα στην αναμέτρηση αλλά κατέληξε άουτ.

Στα τελευταία λεπτά η Γιουβέντους πίεσε αρκετά ψάχνοντας ένα γκολ το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ και η ισοπαλία παρέμεινε. 

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπενάτια, Κιελίνι, Ασαμόα, Κεντίρα (75′ Ντιμπάλα), Πιάνιτς (85′ Μπετανκούρ), Ματουιντί, Κουαδράδο, Μάντζουκιτς, Ιγουαΐν.

Ίντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Μιράντα, Σαντόν (63′ Ντάλμπερτ), Βεσίνο, Μπόρχα Βαλέρο, Καντρέβα (69′ Γκαλιαρντίνι), Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς, Ικάρντι (85′ Εντερ).