Με αρκετά παιχνίδια ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα της 7ης αγωνιστικής της Football League με κάποιους να βγαίνουν νικητές και άλλους ηττημένους. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τι έγινε στα παιχνίδια:

Αιγινιακός – ΑΕ Καραϊσκάκης: 2-0

Σκληρά μαρκαρίσματα και ήταν το χαρακτηριστικό του αγώνα αλλά για το.. δεύτερο μέρος. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς με το σκορ να παραμένει στο μηδέν. Από το 60′ όμως και μετά ήρθε όλη η δράση. Στο 66′ ο Δοματάς άνοιξε το σκορ για το 1-0 το οποίο φαινόταν να μένει μέχρι τέλους αλλά οι καθυστερήσεις έκρυβαν “εκπλήξεις”. Στο 94′ ο Μέλκας των φιλοξενούμενων αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για φάουλ και στο 96′ ο Γιαζιτζόγλου δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα για το τελικό 2-0.

Απόλλων Πόντου – Καλλιθέα: 1-0

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά στο παιχνίδι από την αρχή του αγώνα με τον Μπριτο να ανοίγει το σκορ στο 27′ και να κάνει το 1-0. Από εκεί και πέρα υπήρξαν κάποιες καλές φάσεις στο παιχνίδι αλλά μέχρι και το τέλος άλλο γκολ δεν σημειώθηκε κι έτσι ο Απόλλων Πόντου πήρε τη νίκη.

Κισσαμικός – ΑΕ Σπάρτη: 0-2

Πολύ μαχητική η Σπάρτη δεν “λύγισε” μπροστά στην πίεση των Κρητικών και κατάφερε να φύγει με το “διπλό” από τα Χανιά. Στο πρώτο μέρος ο Ράντι είχε την ευκαιρία και άνοιξε το σκορ για το 0-1 στο 48′ των καθυστερήσεων αφού εκτέλεσε πολύ σωστά το πέναλτι που του δόθηκε. Για το δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν και πάλι ψηλά όμως στο 82′ ο Μπαρεττας έληξε το παιχνίδι πετυχαίνοντας το 0-2 για το τέλος. 

Δόξα Δράμας – Άρης Θεσσαλονίκης: 1-2

Μπορεί ο Άρης να βρέθηκε πίσω όμως κατάφερε να “γυρίσει” το παιχνίδι και να επικρατήσει. Στο πρώτο μέρος η Δόξα Δράμας εμφανίστηκε πιο αποτελεσματική κι έτσι στο 28′ μπόρεσε να προηγηθεί με τέρμα που πέτυχε ο Κασες για το 1-0. Στην επανάληψη όμως ο Διαμαντόπουλος πέτυχε την ισοφάριση για το 1-1 στο 59′ και ο Παυλίδης με πολύ ωραίο γκολ στο 77′ πέτυχε το τελικό 0-2.

Παναιγειάλειος – Εργοτέλης: 1-0

Πολύ… σκληρός για να.. πεθάνει ο Παναιγειάλειος που κατάφερε να επικρατήσει του Εργοτέλη. Οι Αιγιώτες δυσκολεύτηκαν μέσα στην έδρα τους από την πίεση των φιλοξενούμενων σε ένα παιχνίδι για γερά “νεύρα”. Όμως ο Κόκκορης “έσωσε την παρτίδα” στο 93′ πετυχαίνοντας πολύ ωραία το τέρμα των αντιπάλων και διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-0.

Πανσερραϊκός – Βέροια: 1-0

Με άγριες διαθέσεις μπήκε στο παιχνίδι ο Πανσερραϊκός που μπόρεσε να κυριαρχήσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να πάρει τη νίκη από την Βέροια. Οι γηπεδούχοι είχαν την μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας και ο Γούρτσας άνοιξε για “λογαριασμό” τους στο 32′ το σκορ πετυχαίνοντας το 1-0. Για το δεύτερο μέρος υπήρξαν κάποιες ωραίες φάσεις όμως άλλο τέρμα δε σημειώθηκε.

Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας: 3-1

Ο Απόλλων Λάρισας έδειξε δυναμικότητα στην αρχή του αγώνα ανοίγοντας νωρίς το σκορ με τον Τσιλουλη στο 16′ να κάνει το 0-1. Όμως οι γηπεδούχοι τους… πλήρωσαν με το ίδιο και πιο “ακριβό νόμισμα”. Στο 37′ ο Ζγκουρι πέτυχε την ισοφάριση και το 1-1 που έμεινε για το πρώτο μέρος. Όμως ο Τόμιτς πρωτοστάτησε στο δεύτερο μέρος του αγώνα πετυχαίνοντας δύο γκολ στο 65′ και στο 72′ για να διαμορφώσει το τελικό 3-1.