Τα απογευματινά παιχνίδια της Serie A είχαν συνολικά πολύ ωραίο θέαμα και μπορεί η Νάπολι κόντρα στη Φιορεντίνα να έληξε το ματς με ισοπαλία και χωρίς γκολ, όμως στα άλλα δύο ματς τα τέρματα έπεσαν.. βροχή.

Νάπολι – Φιορεντίνα: 0-0

Η αναμέτρηση ξεκίνησε σε χαμηλούς και για τις δύο ομάδες με τους “βιόλα” περίπου στη μέση του ημιχρόνου για το πρώτο μέρος να υπερτερούν και να πιέζουν χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η επανάληψη ήταν πιο εντυπωσιακή αφού η Νάπολι κυριάρχησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πήρε τα “ηνία” στο παιχνίδια. Τελικά όμως η ισοπαλία και το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

SPAL – Βερόνα: 2-2

Η νεοφώτιστη SPAL έχει αποδείξει στις πρόσφατες εμφανίσεις της ότι είναι ομάδα που “αντέχει” στα δύσκολα και οι αντίπαλοί της πρέπει να την υπολογίζουν. Μπορεί στο πρώτο μέρος οι φάσεις να μην ήταν πολλές και το ματς να μην είχε πολύ καλό ρυθμό όμως το δεύτερο μέρος ήταν το κάτι.. άλλο. Στο 55′ ο Τσέρκι έκανε το 0-1 εκτελώντας πέναλτι ενώ ο Κακερες στο 69′ έδωσε σημαντικό προβάδισμα στη Βερόνα με 0-2. Από το 80′ όμως και μετά οι γηπεδούχοι έκαναν εκπληκτικό παιχνίδι. Στο 86′ ο Παλοσι μείωσε στο 1-2 και τελικά στο 88′ ο Αντενούτσι πέτυχε την ισοφάριση για το 2-2 από την άσπρη βούλα.

Ουντινέζε – Μπενεβέντο: 2-0

Η Ουντινέζε μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα αφού μόλις στο 5′ ο Μπαράκ άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στη συνέχεια η Μπενεβέντο ανέβασε “στροφές” και προσπάθησε να αντιδράσει όμως στο 41′ Λεσανια πέτυχε και δεύτερο τέρμα κι έγραψε το 2-0 που έμεινε μέχρι τέλους αφού οι φιλοξενούμενοι πρέσαραν μεν αρκετά αλλά οι γηπεδούχοι φρόντισαν να κρατήσουν την εστία τους ανέπαφη.