Με δύο γκολ που πέτυχε ο Τζιάκομο Μποναβεντούρα ολοκλήρωσε την εμφάνισή της η Μίλαν και πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Μπολόνια.

Η Μίλαν ήθελε “διακαώς” μια νίκη κι έτσι από τα πρώτα λεπτά έψαξε ένα γκολ, το οποίο μάλιστα το βρήκε κιόλας στο 10′. Ο Κάλινιτς κατέβασε την μπαλιά του Αμπάτε, μοίρασε ωραία και ο Μποναβεντούρα με πλασέ ολοκλήρωσε κάνοντας το 1-0. Όμως άπαξ και έγινε αρχή, τα τέρματα δεν έμειναν εκεί. Στο 20′ οι γηπεδούχοι είχαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για άλλο ένα γκολ, όμως αφού δεν το πέτυχαν ήρθε ο Βέρντι να ισοφαρίσει στο 23′. 

Οι φάσεις και ο καλός ρυθμός που είχε ο αγώνας συνεχίστηκε και στην πορεία αλλά και στην επανάληψη. Εκεί όμως οι “ροσονέροι” πίεσαν περισσότερο αν και τώρα δυσκολεύονταν πιο πολύ. Όμως στο 76′ ξανά ο Μποναβεντούρα, αυτή τη φορά με σκαστή κεφαλιά μετά την σέντρα του Αμπάτε, πέτυχε και πάλι το προβάδισμα για την ομάδα του.Αμέσως μετά, στο 78′, η Μίλαν λίγο έλειψε να πάθει νέο σοκ αφού η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι από το σουτ του Μαζίνα. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι συνέχισε να ψάχνει την ισοφάριση, με καλή αντίδραση μετά το δεύτερο γκολ του Μποναβεντούρα, αλλά αυτό δε συνέβη.