Ο Γιάνις Στρέλνιεκς βρέθηκε σήμερα το πρωί στο χριστουγεννιάτικο καμπ που διοργανώνει η ακαδημία του Ολυμπιακού, όπου μίλησε στα παιδιά που συμμετέχουν για το τι έκανε εκείνος στην ηλικία τους, ενώ τους δίδαξε την τέχνη του σουτ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Ο Γιάνις Στρέλνιεκς βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 27/12/2017 στο χριστουγεννιάτικο καμπ των Aκαδημιών της ΚΑΕ Ολυμπιακός και δίδαξε τα παιδιά την τέχνη του σουτ.

Ο Λετονός γκαρντ απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των παιδιών και στη συνέχεια τους εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο εκείνος διδάχτηκε, όταν ήταν στην ηλικία τους, την τέχνη του σουτ.

«Στη Λετονία, πρώτα σε μαθαίνουν να σουτάρεις και μετά όλα τα υπόλοιπα», είπε χαμογελώντας ο γκαρντ των Πειραιωτών για να συνεχίσει λέγοντας πως: «το πιο σημαντικό είναι  να ακούτε τους προπονητές σας. Και εγώ όταν ήμουν στην ηλικία σας, θεωρούσα πως πολλά από όσα μου έλεγαν δεν θα μου χρειάζονταν, αλλά έκανα τεράστιο λάθος. Μεγαλώνοντας κατάλαβα πως το να γνωρίζεις τα βασικά του αθλήματος, είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Στο τέλος, ο Στρέλνιεκς έδωσε και μια συμβουλή στα παιδιά. «Να ακούτε τους προπονητές σας στην προπόνηση και τους δασκάλους σας στο σχολείο. Αυτοί ξέρουν καλύτερα πώς να σας καθοδηγήσουν και να σας κάνουν καλύτερους. Εμπιστευτείτε τους».

Δείτε φωτογραφικό υλικό: