Ο Σάκης Γιαννακόπουλος μιλάει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στον ΕΣΑΚΕ και αναφέρεται στην δύσκολη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ!

Δείτε τις δηλώσεις του αρχηγού του Λαυρίου:

«Έχουμε μπροστά μας ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. Πετυχαίνουμε τον ΠΑΟΚ σε μια καλή συγκυρία για εκείνον. Έρχεται από πετυχημένα αποτελέσματα, παίζει καλό μπάσκετ, είναι πια σε καλή φόρμα και έχει βρει ρυθμό, ενώ προέρχεται από «ευρωπαϊκό» ρεπό κάτι που σίγουρα θα του έχει δώσει τη δυνατότητα να ξεκουραστεί. Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς που θέλουμε πάρα πολύ να κρατηθούμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία. 

Για την ακρίβεια το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι το πρώτο από τα επόμενα τρία κρίσιμα ματς, που θα κρίνουν εν πολλοίς αν θα πετύχουμε τον στόχο να τερματίσουμε στις πρώτες θέσεις.

Ελπίζουμε να βγάλουμε ενέργεια, δίψα και θέληση όπως κάναμε σε αντίστοιχα ματς μέχρι τώρα και πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση, να πάρουμε τη νίκη και να την πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας.

Προετοιμαστήκαμε καλά παρά τα όποια μικροπροβλήματα τραυματισμών και με την βοήθεια των φιλάθλων μας που ελπίζουμε να τους έχουμε και πάλι στο πλευρό μας, να κάνουμε την πρώτη μας εντός έδρας νίκη στην Α1, απέναντι στον ΠΑΟΚ!

Με την ευκαιρία θέλω να ευχηθώ Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με Υγεία σε όλους»!