Η Εφές του άψογου Ζόραν Ντράγκιτς ( 24π., 4/4διπ., 3/3τριπ., 7/7βολ.) και του πολύ καλού Έρικ Μακόλουμ (20π., 5/7 διπ., 1/4 τριπ., 7/8 βολ.) πήρε σπουδαία νίκη επί του μαχητικού Ερυθρού Αστέρα με 104-95, δείχνοντας πως θα παλέψει για τις μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση στα playoff της διοργάνωσης. 

Περίπατο έκαναν οι άμυνες στην πρώτη περίοδο, αφού και οι δύο ομάδες, πυροβολούσαν ασταμάτητα. Ο Μίλκο Μπιέλιτσα ήταν εξαιρετικός, όμως πολύ καλός ήταν και ο Ντάνστον. Το 22-21, ήταν αντιπροωπευτικό για το τι συνέβαινε στο παρκέ.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς οι Τούρκοι έσφιξαν αμυντικά, ενώ στην επίθεση ήταν ακόμα περισσότερο παραγωγική. Ο Ζόραν Ντράγκιτς ήταν ο πρωταγωνιστής σ’εκείνο το δάστημα και οχτώ αναπάντητους πόντους, έδωσε στην ομάδα του διαφορά δώδεκα πόντων (47-35). Βέβαια το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τον Αστέρα να κάνει μία μίνι αντεπίθεση και να μειώνει στο σκορ σε 50-46.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σχεδόν βέβαιο, πως ο Μακόλουμ θα ξύπναγε επιθετικά όπερ κι εγένετο. Ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε 17 πόντους σ’αυτό το διάστημα, όντας ο παίκτης, που πήρε στις πλάτες του τους Τούρκους. Φυσικά είχε και βοήθεια από τους Ντράγκιτς και Σίμον, πυ μίλησαν στα κρίσιμα σημεία. ΟΙ Σέρβοι ήταν ανταγωνιστικοί, όμως η απειρία τους κόστισε μια πολύ σημαντική νίκη. Το τελικό 104-95, απέδειξε πως το ματς κύλησε στα μέτρα της Εφές, η οποία δίκαια πήρε τη νίκη.

Tα δεκάλεπτα: 22-21, 50-46, 77-71, 104-95