Η Βέρντερ Βρέμης υποδέχτηκε την Χόφενχαϊμ για το παιχνίδι της Bundesliga με στόχο τη νίκη αφού «φλερτάρει» με τη ζώνη του υποβιβασμού. Τελικά το 1-1 του τέλους δεν μπόρεσε να δώσει “ανάσα” σε καμία από τις δύο αφού η μεν Βρέμη παραμένει τρίτη από το τέλος ενώ η Χόφενχαϊμ πέφτει στην 7η θέση.

Η Χόφενχαϊμ ξεκίνησε στο παιχνίδι με τους καλύτερους οιωνούς όχι μόνο επειδή ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο αλλά κι επειδή το επιθετικό της σχέδιο απέδωσε και «καρπούς» αφού κατάφερε να πρηγηθεί στο 39’ με 0-1 από πολύ ωραίο γκολ που πέτυχε ο Χάμπνερ. Η Βρέμη είχε ελάχιστες καλές φάσεις στο πρώτο μέρος, δεν μπόρεσε να απειλήσει καθόλου και είχε περιοριστεί σε αμυντικό παιχνίδι.

Όλα αυτά όμως άλλαξαν άρδην στο δεύτερο μέρος αφού οι γηπεδούχοι μπήκαν εντελώς διαφορετικά στο ματς και με πολύ γρήγορες επιθέσεις μπόρεσαν να πετύχουν να ξαφνιάσουν τους αντιπάλους τους και να «απαντήσουν» για το 1-1 αφού στο 63’ ο Σελασιέ πέτυχε με πολύ ωραίο τρόπο τα αντίπαλα δίχτυα. Με άλλον… αέρα πια, η ομάδα της Βρέμης συνέχισε σε υψηλούς ρυθμούς. Η Χόφενχαϊμ προσπάθησε να «ξαναμπεί» στο παιχνίδι δυνατά όμως δεν τα κατάφερε και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Στα υπόλοιπα απογευματινά παιχνίδια της Bundesliga…

Άουγκσμπουργκ – Αμβούργο: 1-0

Άιντραχτ – Φράιμπουργκ: 1-1

Ανόβερο – Μάιντζ: 3-2

Στουτγκάρδη – Χέρτα: 1-0