Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης τη Λαμία, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του για τον δεύτερο γύρο. Οι «Ερυθρόλευκοι», ήθελαν να συνδιάσουν νίκη και καλή εμφάνιση, ενώ από την πλευρά τους οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ προσπάθησαν να πάρουν ότι καλύτερο μπορούσαν από το παιχνίδι. 
Στα πρώτα λεπτά του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να πιέσουν ψηλά, για να δυσκολέψουν την ανάπτυξη του Ολυμπιακού. Ωστόσο ο Ολυμπιακός μόλις στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Κάθετη του Φορτούνη στον Μάριν, ο Βασιλαντωνόπουλος γλίστρησε και ο Γερμανός πλάσαρε τον Παπαδόπουλο για το 1-0! Στα επόμενα λεπτά, η ομάδα του Όσκαρ Γκαρσία είχε τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει κάποια καλή φάση. Στο 37΄, ο Γκιγιόμ Ζιλέ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Νίκου Αναστασόπουλου μετά την πίεσή του, έκλεψε τη μπάλα, έδωσε στον Ανσαριφάρντ και αυτός από το ύψος του πέναλντι έστειλε τη μπάλα στο βάθος της κενής εστίας. Μέχρι το τέλος των πρώτων 45΄δεν έγινε τίποτα αξιόλογο, με το 2-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Μάριν εκμεταλλεύτηκε νέο λάθος της άμυνας της Λαμίας, από τον Αναστασιάδη αυτή τη φορά, μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Φορτούνη, αλλά το πλασέ του τελευταίου σε κενό τέρμα πέρασε άουτ! Στο επόμενο λεπτό, ο Ανσαριφάρντ από πάσα του Φορτούνη μπήκε πλάγια μέσα στη περιοχή, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο άουτ. Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός έπεσε. Στο διάστημα 60- 70 η Λαμία πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά η κεφαλιά του Βουό κόντραρε και το σουτ του Πίτι κατέληξε στην αγκαλιά του Προτό. Στο 84΄, ο Βασιλαντωνόπουλος γύρισε παράλληλα τη μπάλα στη μικρή περιοχή, αλλά ο Μποτία πρόλαβε τον Βουό τελευταία στιγμή. Στο 85΄, συρτό σουτ του Πάρντο έξω απ’ την μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα απ’ το αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου. Το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος με τον Ολυμπιακό να παίρνει τους 3 βαθμούς της νίκης!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Όσκαρ Γκαρσία): Προτό, Φιγκέιρας, Ένχελς, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Μιραλάς, Σεμπά, Ανσαριφάρντ.
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Παντελιάδης, Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι, Ακόστα, Βάντερσον.