Συγκινητικός ήταν ο Λουκ Στιλ σε συνέντευξη που παραχώρησε  στην ιστοσελίδα «trlkershaw», καθώς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό.

Ο Άγγλος τερματοφύλακας τόνισε πως λάτρεψε την ομάδα και πως κατά τη διάρκεια της παραμονής του σε αυτήν έζησε στιγμές που δεν πρόκειται να ξαναζήσει.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι θα λατρέψω τον Παναθηναϊκό. Άπαξ και πηγαίνεις στην ομάδα, γίνεται όλη σου η ζωή. Ειλικρινά κόλλησα εκεί. Αγάπησα το ότι βρέθηκα εκεί και ήμουν κομμάτι αυτής της ομάδας. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

 

Για το ντεμπούτο στα Κύπελλα Ευρώπης κόντρα στην Αϊντχόφεν: «Ήταν ένα από τα πιο συγκλονιστικά παιχνίδια που έχω παίξει. Ήμουν σχετικά νέος στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Ακούγεται αστείο αλλά δεν ήξερα αν ήμουν έτοιμος να να παίξω στο Γιουρόπα Λιγκ. Μπορείς να κατηγοριοποιηθείς και δεν μου είχε συμβεί ξανά. Σου δίνει την δύναμη να πιστέψεις πως μπορείς να το κάνεις. Ήταν μία μεγάλη στιγμή για την καριέρα μου και αισθάνθηκα μόνο από αυτό πως άξιζε η μεταγραφή μου».

Για την επίσκεψη των οπαδών στο Κορωπί: «Ήρθαν γύρω στα 100 άτομα στο προπονητικό μας κέντρο με μηχανάκια. Στην αρχή σου μοιάζουν για άτομα που δεν θέλεις να μπλέξεις όμως όταν συμβεί σου δίνει έμπνευση. Ακούς από αυτούς που έρχονται κάθε εβδομάδα στο γήπεδο και καταλαβαίνεις τι σημαίνει το κλαμπ για εκείνους. Θα σου μιλήσουν με πάθος και περιμένουν από σένα γιατί αυτό είναι όλη τους η ζωή. Δεν υπάρχουν ποτέ κάμερες εκεί, είναι μία προσωπική στιγμή. Είναι στιγμές που ποτέ δεν θα ζήσεις στην Αγγλία».