Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε από την Λεγκανές με 1-2 μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κόπα Ντελ Ρέι, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να αναλαμβάνει την ευθύνη για τον αποκλεισμό.

“Μετά το πρώτο παιχνίδι, νομίσαμε πως είχαμε τελειώσει… Δεν ήταν έτσι. Είναι ένα λογικό αποτέλεσμα επειδή δεν κάναμε αυτά που θέλαμε. Είναι μία αποτυχία. Είμαι υπεύθυνος γι’ αυτό. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Είναι ένα σκληρό αποτέλεσμα”, ανέφερε αρχικά.

-Για το αν ήταν η χειρότερη νύχτα στην προπονητική καριέρα του: “Ναι, είναι η χειρότερη νύχτα μου. Νικήσαμε μέσα στη Λεγκανές και σήμερα παίξαμε όπως παίξαμε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη. Τώρα πρέπει να δούμε πως θα βελτιωθούμε και θα γίνουμε καλύτεροι”.

-Για το αν είναι θυμωμένος με τους παίκτες: “Δεν είμαι θυμωμένος με τους παίκτες. Είμαι θυμωμένος με τον εαυτό μου. Οι παίκτες μου προσπάθησαν, έτρεξαν, μερικές φορές με λανθασμένο τρόπο, αλλά είναι δικό μου το λάθος”.

-Για το αν θεωρεί πως παίζει τη θέση του στους αγώνες με την Παρί Σεν Ζερμέν: “Είναι ξεκάθαρο. Είμαι υπεύθυνος γι’ αυτή την εικόνα και αυτός που πρέπει να βρει τις λύσεις. Πρέπει να βρω τον τρόπο για να κάνω την ομάδα πιο ουσιαστική”.

-Για το αν θεωρεί ότι απέτυχε στο συγκεκριμένο παιχνίδι: “Δεν μετανιώνω που άφησα εκτός τον Μπέιλ και τον Κριστιάνο. Γνωρίζω τι έκανα, παρέταξα μία ανταγωνιστική ομάδα απέναντι στη Λεγκανές. Στα χαρτιά, τουλάχιστον, ήταν ανταγωνιστική. Στο γήπεδο δεν φάνηκε. Είναι λάθος που χάσαμε το παιχνίδι μέσα στο σπίτι μας”.

-Για τους αγώνες με την Παρί: “Προφανώς και τα παίζουμε όλα κόντρα στην Παρί. Οι στόχοι δεν είναι ίδιοι με αυτούς που είχαμε σχεδιάσει στην αρχή της σεζόν, αλλά πλέον πρέπει να επικεντρωθούμε στα εναπομείναντα παιχνίδια και να βγούμε απ’ αυτή την κατάσταση”.