Στο πλαίσιο της σημερινής αναμέτρησης της Ρεάλ με την Βαλένθια μίλησε ο Ζινεντίν Ζιντάν, παραδεχόμενος πως το μέλλον του στη «βασίλισσα» είναι αβέβαιο, ενώ παράλληλα τόνισε πως άπαντες πρέπει να δώσουν τα πάντα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αν θεωρούσα ότι δεν είμαι συμβατός με τους παίκτες θα έφευγα αύριο. Στη ζωή του ποδοσφαιστή υπάρχουν οι καλές και οι κακές στιγμές και αυτό που πρέπει να κάνω είναι να αντιστρέψω την κατάσταση. Μπορώ να το κάνω.

Μπορούμε να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό. Pροσπαθώ να διατηρήσω την πίστη μου και να βελτιωθώ σαν προπονητής. Κανείς δεν μπορεί να μου πάρει τον ενθουσιασμό να εργάζομαι εδώ, οι παίκτες είναι οι ίδιοι, αλλά δεν φταίνε αυτοί.

Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να αλλάξουμε τα πράγματα. Είμαι ο μόνος που το βλέπει θετικά. Δεν το λέω μόνο για να με προστατέψω. Πρέπει να σκεφτούμε πως παίζαμε και na το επαναλάβουμε. Το μέλλον μου είναι αβέβαιο.

Συνεχίζω μέρα τη μέρα, με τον ίδιο ενθουσιασμό. Δε μετανιώνω για τις αποχωρήσεις των Μοράτα, Χάμες και Πέπε. Δε θα άλλαζα τίποτα. Είμαι ευχαριστημένος με το ρόστερ».