Όπως κάνει μια ομάδα την αυτοκριτική της μετά από μια ήττα, έτσι θα πρέπει να κάνουν και οι διαιτητές προκειμένου να γίνουν καλύτεροι, ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Γιώργου Πρίντεζη μετά την ήττα του Ολυμπιακού ενάντια στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είχε βαθμολογική σημασία αλλά θέλαμε το ματς ή έστω να κάνουμε ένα καλό ματς. Δεν ήμασταν καλά, όπως πρέπει ως ομάδα στον τελευταίο μήνα. Τουλάχιστον σήμερα δείξαμε καλά σημάδια, βελτιώσαμε το παιχνίδι μας και στην άμυνα, αν είχαμε καλύτερο ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο τότε ίσως να είχαμε καταφέρει να νικήσουμε».

Για την διαιτησία: «Δεν έχει τύχει να μιλήσω ποτέ για τη διαιτησία. Αυτό που ίσως να μπορώ να πω είναι ότι μια ομάδα χάνει ασχέτως ποια είναι αυτή, πάντα κάνει την αυτοκριτική της. Έτσι και οι διαιτητές, πρέπει να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους. Όλοι πρέπει να την κάνουν. Δεν το λέω για το σημερινό αποτέλεσμα. Καλώς ή κακώς η διαιτησία παίζει μεγάλο ρόλο. Όλοι πρέπει να βελτιώνονται για το καλό του αθλήματος».

Για την κατάσταση του Ολυμπιακού: «Είμαστε πολλοί που δεν βρισκόμαστε στην κατάσταση που θέλουμε. Σίγουρα είχαμε λεπτά περισσότερο σαν ομάδα. Μία σωστή ομάδα που κοιτάει ψηλά πρέπει να κοιτάζει τα λάθη της. Σήμερα αλλάξαμε κάποια πράγματα στην τακτική. Μπερδέψαμε τον Παναθηναϊκό αλλά χρειάζονταν περισσότερα από 20-25 λεπτά».