Δίχως να αφήσει κανένα περιθώριο… ελπίδας κι επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του απόλυτου φαβορί κι εντός γηπέδου, η Λίβερπουλ επικράτησε άνετα με 3-0 στην έδρα της Χάντερσφιλντ, παραμένοντας σε… τροχιά Champions League!

Από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως δεν είχαν καμία όρεξη για «παιχνίδια» απέναντι σε έναν σαφώς κατώτερο αντίπαλο και μετατρέποντας το ματς σε… παράσταση για έναν ρόλο, προηγήθηκαν στο σκορ με τον Τσαν στο 26’, ενώ στιγμές πριν από την ανάπαυλα (45+1’) διπλασίασαν τα τέρματά τους με «δράστη» τον Φιρμίνιο.

Μάλιστα, η Λίβερπουλ δεν πάτησε «φρένο» ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας συντριπτικά την κατοχής υπέρ της (75% έναντι 25% της Χάντερσφιλντ), ενώ παράλληλα ήταν εκείνη που έκανε αισθητή την παρουσία της στην αντίπαλη εστία. Η πίεση αυτή έφερε καρπούς στο 78ο λεπτό, καθώς ο Σαλάχ με πέναλτι έγραψε το 3-0 για τους «κόκκινους», σκορ που ήταν και το τελικό της αναμέτρησης.

Με το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα του Κλοπ παρέμεινε στις… προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στους ομίλους του Champions League! Από την άλλη οι γηπεδούχοι, εξακολουθούν να βρίσκονται σε δύσκολη θέση σχετικά με την παραμονή τους στην Premier League.