Άνετη επικράτηση του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ, με τους Θεσσαλονικείς να νικούν με 1-3 σε αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καταφέρει να πάρει πολύ νωρίς το προβάδισμα, αφού μόλις στο 9ο λεπτό, ο Δημήτρης Πέλκας νίκησε (από θέση οφσάιντ) τον Μάρκο Βελλίδη, κάνοντας το 0-1 για τον ΠΑΟΚ. Στο 39′ ο ΠΑΟΚ με τον Πρίγιοβιτς πέτυχε και δεύτερο γκολ, με τον Σέρβο να νικάει από κοντά τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πρίγιοβιτς έκανε το 0-3 δίνοντας ηρεμία στον ΠΑΟΚ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ δεν μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Κόντε στο 71′. Ο ΠΑΟΚ κράτησε το 1-3 μέχρι το τέλος και πήρε μία πολύ σημαντική νίκη ενόψει της μάχης του τίτλου.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος (69′ Τσικάρσκι), Μπουκουβάλας, Γιάκος, Καρανίκας, Μπέριος, Βιδάλ (46′ Σολτάνι), Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς, Λίλα (16′ Μανθάτης), Κόντε.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Σάχοβ, Κάμπος (65′ Αζεβέδο), Πέλκας (86′ Μπίσεσβαρ), Μακ (79′ Λημνιός), Πρίγιοβιτς.