Η Euroleague είναι ξανά εδώ και πλέον μένουν 8 στροφές, πριν από την ολοκλήρωση ττης regular season, με τα πάντα να είναι ανοιχτά, όσον αφορά την κατάληψη των τεσσάρων πρώτων θέσεων, αλλά και για τις ομάδες, που θα περάσουν στα playoff της διοργάνωσης.

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Μπασκόνια, από την οποία είχε ηττηθεί με 85-54 χάρη σε buzzer beater του Μπομπουά. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει και σίγουρα η αποστολή των πρασίνων δεν θα είναι εύκολη. Ο Λοτζέσκι πάλι δεν θα παίξει κι αυτό είναι πρόβλημα για τον Πασκουάλ, αφού ο Ρίβερς δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Οι Βάσκοι θα “χτυπήσουν” το ματς, έχουν πολλές επιλογές στην επίθεσή τυς, ενώ η μονομαχία Σενγκέλια και Σίνγκλετον θα κρίνει πολλά. Θα επιλέξουμε το over 157,5 πόντων, που προσφέρεται 1,83 στην betshop.gr.

Στην Ισπανία η Βαλένθια δεν θα έχει κανένα άγχος, αφού έχει ήδη αποκλειστεί από την Euroleague και το μόνο που θέλει να είναι να κάνει εμφανίσεις, ενόψει των εγχώριων υποχρεώσεών της. Αντίθετα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι πρώτη στην κατάταξη, έχοντας ένα σερί πέντε συνεχόμενων νικών, το οποίο θέλει ν’αυξήσει. Ο Ιτούδης έχει μεγάλο πρόβλημα στη θέση “5”, καθώς οι Χάινς και Χάντερ δεν θα είναι διαθέσιμοι για το σημερινό παιχνίδι. Λόγω αυτών των προβλημάτων, θα ρισκάρουμε με τον άσο +7,5, το οποίο πληρώνει 1,87 στην betshop.gr.

Δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης Μακάμπι και Μπαρτσελόνα συγκρούονται στο Ισραήλ με στόχο τη νίκη, που θα τις διατηρήσει σε τροχιά οχτάδας.Οι γηπεδούχοι με ρεκόρ 11-10, κρατούν “σφιχτά” το τελευταίο εισιτήριο για τον επόμενο γύρο, όμως αν δεν προσέξουν θα μείνουν εκτός. Οι Ισπανοί άλλαξαν πρόσφατα προπονητή (ήρθε ο Πέσιτς στηθέση του Αλόνσο) κι αυτό συνήθως λειτουργεί ευεργετικά από την πλευρά των παικτών. Μοιάζει προτιμότερο να μην επιλέξουμε νικητή, άρα θα πάμε με το over 164,5 πόντων, που έχει απόδοση 1,81 στην betshop.gr.

Οι προτάσεις μας

Προγνωστικό
Παναθηναϊκός-Μπασκόνια Over (157,5) 1,83
Βαλένθια-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1 (+7,5) 1,87
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μπαρτσελόνα Over (164,5) 1,81