Η Ντόρτμουντ κατάφερε να πάρει μία δύσκολη νίκη απέναντι στο Αμβούργο, αφού επικράτησε με 2-0 σε αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της φετινής Bundesliga.

Η Ντόρτμουντ ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, φτιάχνοντας ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Αμβούργου, χωρίς ωστόσο να τις εκμεταλλευτεί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να κατευθυνθούν στα αποδυτήρια ισόπαλες με το σκορ στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, ο Μίτσι Μπατσουαγί κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 49ο λεπτό του αγώνα, δίνοντας το προβάδισμα στην Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί έψαξαν και το δεύτερο γκολ, όμως το βρήκαν αργά. Συγκεκριμένα, ο Μάριο Γκέτσε στο 94′ πέτυχε το 2-0 “κλειδώνοντας” την νίκη για τους γηπεδούχους.

Ανόβερο – Φράιμπουργκ: 2-1

Το Ανόβερο ήθελε νίκη απέναντι στην Φράϊμπουργκ για να παραμείνει κοντά στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο και κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ο Αντόν άνοιξε το σκορ για το Ανόβερο στο 28′, με τον Κλάους στο 56′ να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν το σκορ στο 88 με τον Γκούλντε.

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Χέρτα: 0-2

Μεγάλη νίκη της Χέρτα απέναντι στην Λεβερκούζεν του Παναγιώτη Ρέτσου (αγωνίστηκε σε όλο το ματς παίζοντας στο αριστερό άκρο της άμυνας) με 0-2. Το σκορ για την Χέρτα άνοιξε στο 43′ ο Λαζάρο, για να “κλειδώσει” την νίκη για τους φιλοξενούμενους ο Καλού στο 58ο λεπτό του αγώνα.

Χόφενχαϊμ – Μάιντζ: 4-2

Η Μάιντζ γνώρισε ακόμα μία ήττα στη φετινή σεζόν, αυτή τη φορά με 4-2 από την Χόφενχαϊμ. Το σκορ άνοιξε στο 27′ ο Σαλάι, με τον Μπέργκριν να ισοφαρίζει ένα λεπτό αργότερα (28′). Ο Κράμαριτς έκανε το 2-1 στο 67′, με τον Σαλάι να κάνει το 3-1 στο 74. Ο Μπέργκριν μείωσε στο 80′, με τον Κράμαριτς στο 88′ να διαμορφώνει το τελικό 4-2.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Κολωνία: 4-2

Η Άιντραχτ εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Λεβερκούζεν και με την νίκη με 4-2 απέναντι στην Κολωνία. Ο Ρέμπιτς άνοιξε το σκορ στο 15′, ενώ ο Τερόντ στο 57′ με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1. Στο 59′ ο Ρας έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του, ο Φαλέτ στο 65′ έκανε το 3-1, ενώ στο 67′ ο Βολφ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1. Ο Τερόντ στο 74′ μείωσε σε 4-2 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.