Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν με άνεση από το ντέρμπι της Α1 πόλο ανδρών, επικρατώντας 11-3 στο κολυμβητήριο του Λαιμού και παρέμειναν αήττητοι για 15η αγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα. 

Κορυφαίος του ματς ήταν ο Γεννηδουνιάς με τέσσερα τέρματα, ενώ με τρία τον ακολούθησε ο Μουρίκης. 

Η Βουλιαγμένη προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό, όμως η ατυχία, αλλά και ο Πάβιτς την κράτησε μακριά από το γκολ. Κάτι που δεν άφησαν να περάσει ανεκμετάλλευτο οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι προηγήθηκαν 3-0 με δύο γκολ του Δερβίση και ένα του Φουντούλη. Ο Χρυσοσπάθης τρία δευτερόλεπτα πριν το φινάλε διαμόρφωσε το 3-1 του πρώτου οκταλέπτου. 

Ο Γεννηδουνιάς έσπασε την επιθετική αδράνεια των δύο ομάδων, με δύο γκολ που οδήγησαν τον Ολυμπιακό με προβάδισμα 4 γκολ (5-1) στο ημίχρονο, ενώ το επιθετικό σερί των ερυθρόλευκων συνεχίστηκε και στο τρίτο οκτάλεπτο, με το σκορ να ανεβαίνει στο 7-1. 

Το γκολ του Δερβίση στην έναρξη της τέταρτης περιόδου άνοιξε ακόμα περισσότερο την ψαλίδα (8-1), με τον Καπότση να μειώνει σε 8-2. Ο Ολυμπιακός ήταν ασταμάτητος, με τη διαφορά να ανεβαίνει στο +8 (2-10), ενώ τα γκολ των Σολανάκη και Γεννηδουνιά διαμόρφωσαν το τελικό 10-3

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 0-2, 0-2, 2-4