Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ άφησε τον Παναθηναϊκό μετά από έξι μήνες που αγωνίστηκε ως δανεικός για να επιστρέψει στην Τζένοα και ο Σουηδός τα πηγαίνει περίφημα υπό τις οδηγίες του Μπαλαρντίνι που επέστρεψε και αυτός στην ομάδα.

Ο Σουηδός μίλησε σε ιστοσελίδας της πατρίδας του για την τωρινή παρουσία του στη Τζένοα, αλλά και για το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε:

Για το λόγο που επέλεξε να επιστρέψει στην Τζένοα;

«‘Ανηκα στον σύλλογο όλο αυτό το διάστημα που ήμουν δανεικός στον Παναθηναϊκό. Ήμασταν σε συζητήσεις με την ομάδα για να αποχωρήσω από τις αρχές Δεκέμβρη με την κατάσταση που διαμορφώθηκε στην Ελλάδα. Και όταν ο Μπαλαρντίνι γύρισε στην ομάδα φάνηκε σαν μια πολύ καλή εναλλακτική».

Για τη θητεία του στην Ελλάδα και το Παναθηναϊκό:

»Έπαιξα σε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια και σε αυτά που δεν ξεκίνησα περνούσα ως αλλαγή συνήθως στο ημίχρονο. Έπαιξα περίπου σε 16 παιχνίδια (σ.σ. έπαιξε σε 19 ματς) από τα οποία στα 12 ήμουν βασικός και σκόραρα έξι-επτά γκολ (σ.σ. έχει βάλει τρία γκολ, δυο στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο). Ήταν μια πετυχημένη μιση σεζόν που μπόρεσα να διατηρήσω την καλή μου φόρμα».