Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Έλληνες φίλαθλοι στο σημερινό παιχνίδι της Ελλάδας κόντρα στην Πορτογαλία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2019 η Τζάκι Γέμελος, ενώ παράλληλα αποθέωσε τις συμπαίκτριές της.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλα ήταν καταπληκτικά σήμερα. Η ατμόσφαιρα ήταν πάρα πολύ ωραία και όλο οι Έλληνες και όλοι στην ομάδα ήταν υπέροχοι μαζί μου και με καλωσόρισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Νιώθω ευγνωμοσύνη γι’ αυτό. Νικήσαμε κιόλας, οπότε νιώθω εξαιρετικά σε κάθε περίπτωση. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένες και ακούσαμε τους προπονητές μας. Είναι πραγματικά… διασκεδαστικό να παίζω με αυτά τα κορίτσια, που αγωνίζονται με τόση καρδιά και τόσο πάθος».

Από την πλευρά της η Φασούλα υποστήριξε: «Κάναμε καλό παιχνίδι γιατί στις τελευταίες προπονήσεις είχαμε συγκεντρωθεί πολύ στο σκάουτινγκ. Είδαμε τα λάθη μας του προηγούμενου αγώνα, μπήκαμε στο παιχνίδι με βάση την άμυνα που θα μας οδηγούσε στο παιχνίδι, παίξαμε πολύ καλά, ως ομάδα και γι’ αυτό ήρθε και αυτό το αποτέλεσμα».