Με τους Ντίνο Μήτογλου και Γιώργο Καλαϊτζάκη ν’αποσπούν τα περισσότερα χειροκροτήματα, ο Παναθηναϊκός παρέμεινε αήττητος στην Basket League, επικρατώντας άνετα του Φάρου με 103-70. Πολύ καλοί ήταν οι Καλάθης (11 ασίστ), Ρίβερς (12π.), Γκάμπριελ (13π.), ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Σαφτενάαρ, που πέτυχε 11 πόντους.

Πολύ παραγωγική ήταν η πρώτη περίοδος, καθώς ο Παναθηναϊκός σημείωσε 27 πόντους, με τον Γκάμπριελ να έχει κέφια (8 πόντοι) και τον Καλάθη να μοιράζει αφειδώς ασίστ (5). Για τον Φάρο ο Μπάντερ ξεκίνησε ζεστός, όμως μόνος του δεν μπορούσε να κάνει και πολλά απέναντι σ’έναν σαφώς ανώτερο αντίπαλο.

Οι πράσινοι ήταν πολύ συγκεντρωμένοι στ’αμυντικά τους καθήκοντα με τον Πασκουάλ να είναι πολύ ικανοποιημένος από τη διάθεση των παικτών του. Χαρακτηριστικό είναι το παθητικό των 28 πόντων σε 17 λεπτά παιχνιδιού, αν και στο τέλος η χαλάρωση έκανε τον Ισπανό τεχνικό να τα ψάλει με την ομάδα του. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με το σκορ να είναι στο 57-37 με τον νικητή να έχει ήδη κριθεί.  

Στη συνέχεια η διαφορά λοένα και μεγάλωνε για τους γηπεδούχους, που δοκίμαζαν διάφορα σχήματα ενόψει της δύσκολης συνέχεια στην Euroleague. Φυσικά το ίδιο έκανε και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, που γνωρίζει πολύ καλά πως στα επόμενα παιχνίδια θα κριθεί η παραμονή ή όχι του Φάρου στην Basket League. Η τρίτη περίοδος έληξε με τη διαφρορά να έχει πάει πάνω από τους 30 πόντους (86-55) κι όλοι παίκτες και προπονητές, να περιμένουν να λήξει η αναμέτρηση όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Στην τελευταία περίοδο μοναδική ευχάριστη νότα ήταν ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, που ήταν πολύ θετικός σε άμυνα κι επίθεση. Ο μικρός έχει σπουδαίες προδιαγραφές κι αν βελτιώσει λίγο το σπυτ, μπορεί να κάνει καλά πράγματα στο μέλλον. Ο Παναθηναϊκός μ’αυτά και μ’αυτά παρέμεινε αήττητος στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Φάρου με 103-70 και τώρα το μυαλό του βρίσκεται ήδη στο ματς με την Χίμκι. 

Τα δεκάλεπτα: 27-15, 57-37, 86-55, 103-70