Από σήμερα θα μας απασχολήσει έντονα το Copa Del Rey (πάλι στα Κανάρια Νησιά θα διεξαχθεί), το οποίο αναμένεται να καθηλώσει το ενδιαφέρον των απανταχού μπασκετόφιλων.

Θα ξεκινήσουμε με τον αγώνα ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μάλαγα, όπου οι “μερένχες” θέλουν τη ρεβάνς. Θυμίζουμε πως οι Ανδαλουσιανοί είχαν επικρατήσει για το θεσμό της Euroleague και η παρέα του Ντόντσιτς δεν το έχει λησμονήσει. Βέβαια ένα νοκ άουτ παιχνίδι διαφέρει, γιατί η ήττα σε στέλνει σπίτι σου. Το χάντικαπ είναι αρκετά διαβασμένο, γι’αυτό δεν θα δώσουμε νικητή, αλλά θα επιλέξουμε το over 162,5 πόντων, που προσφέρεται 2,11 στην betshop.gr.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι για την διοργάνωση η πρωταθλήτρια Ισπανίας αντιμετωπίζει την Τενερίφη και θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι είναι θεωρητικά το αουτσάιντερ, όμως μπορούν να προβληματίσουν τις “νυχτερίδες”, που έχουν πολλά προβλήματα τραυματισμών. Παρόλα αυτά περιμένουμε να κερδίσουν, γι’αυτό θα επιλέξουμε τον άσο -5,5, που πληρώνει 1,92 στην betshop.gr.

Τέλος θα κλείσουμε τις επιλογές μας με το Κύμη-ΠΑΟΚ. Πρόκειται για ένα παιχνίδι, όπου δεν υπάρχει φαβορί, αν και οι “ασπρόμαυροι” βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση της χρονιάς. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ ισχυροί στην έδρα τους και μόνο τυχαίο δεν είναι, πως έχουν ηττηθεί μόνο από τους αιώνιους στη Χαλκίδα. Βλέποντας βέβαια τις αποδόσεις, το ξερό διπλό 2,31 της betshop.gr είναι πολύ ελκυστικό για να το αποφύγουμε.  

Οι προτάσεις μας

Προγνωστικό
Ρεάλ Μαδρίτης-Μάλαγα Over (162,5) 2,11 Betshop.gr.
Βαλένθια-Τενερίφη 1 (-5,5) 1,92 Betshop.gr
Κύμη-ΠΑΟΚ 2 2,31 Βetshop.gr