Η Μονπελιέ απώλεσε την ευκαιρία να περάσει μόνη στην 5η θέση της βαθμολογίας, αφού έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Γκινγκάμπ και είναι ισόβαθμη με τη Ναντ στους 38. 

Η Μονπελιέ δεν μπόρεσε να κάνει την ολική ανατροπή στην αναμέτρηση της με την Γκινγκάμπ και έμεινε στο ισόπαλο 1-1. Η φιλοξενούμενη προηγήθηκε στο 29ο λεπτό με πέναλτι, για να έρθει η ισοφάριση από τον Σίο στο 74ο λεπτό, με το ματς να μην αλλάζει ως το τέλος. Η Μονπελιέ ισοβαθμεί στους 38 μαζί με τη Ναντ στην 5η θέση. 

Σημαντική εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Σεντ Ετιέν με γκολ του Μπέριτς στον 79ο λεπτό ανεβαίνοντας αισθητά στη βαθμολογία με το εκτός έδρας 1-0 κόντρα στην Ανζέ. Αυτή ήταν η 3η νίκη στα τελευταία 4 ματς για να φτάσει τους 33 πόντους και την 11η θέση.

Στο πιο χορταστικό παιχνίδι από αυτά που έγιναν το βράδυ του Σαββάτου, η Καέν ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Ρεν, με την φιλοξενούμενη να πιάνει τους 35 και την 7η θέση μαζί με την Μπορντό.

Σημαντικό τρίποντο για την αποφυγή του υποβιβασμού πήρε στο φινάλε του ματς η Τρουά, 1-0 την Μετς με γκολ του Νιανέ στο 88′. 

Στη λευκή ισοπαλία (0-0) παρέμειναν Αμιάν και Τουλούζ.