Δεν μπορείτε να έχετε παράπονο για χθες, αφού οι τρεις προτάσεις μας επιβεβαιώθηκαν στο ακέραιο και το τελευταίο διήμερο, μόνο ένα ματς μας έχει στείλει στον “κουβά”.

Πάμε σήμερα να καταπιαστούμε με τους τελικούς Κυπέλλων ανά την Ευρώπη, όπου φυσικά ξεχωρίζει το ισπανικό clasico. Ρεάλ και Μπαρτσελόνα θα μονoμαχήσουν για το Copa Del Rey και τα προγνωστικά μιλάνε για επικράτηση των Μαδριλένων. Εδώ θα κάνουμε μια παύση. Το σύνολο του Λάσο ναι μεν είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, όμως οι μπλαουγκράνα, έχουν δείξει πως έχουν έρθει στα Κανάρια Νησιά για την κούπα. Ο Πέσιτς γράψαμε και χθες είναι μετρ σε τέτοιες διοργανώσεις της μιας ανάσας και μπορεί να εμπνεύσει παίκτες σαν τον Ερτέλ και τον Χάνγκα. Περμένουμε έναν εξαιρετικά αμφίρροπο τελικό, άρα θα επιλέξουμε το διπλό με χάντικαπ τους 4,5 πόντους, που πληρώνει 1,92 στην betshop.gr.

Πάμε και στη Γερμανία, καθώς η Άλμπα Βερολίνου απειλεί την εξαιρετική Μπάγερν του Τζόρτζεβιτς. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, όμως αν θέλουν την κούπα, οφείλουν να κατεβάσουν τους αντιπάλους τους στους 75 πόντους. Οι “Βαυαροί” από τη μεριά τους, είναι προικισμένοι επιθετικά, διψασμένοι για τίτλους και δεν θ’αφήσουν αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο άσος -6,5, προφέρεται 1,91 στην betshop.gr, ενώ καλή επιλογή είναι και το over 160,5 πόντων με απόδοση 1,94 στην ίδια στοιχηματική εταιρεία.

Τέλος στη γειτονική Τουρκία η Αναντολού Εφές αντιμετωπίζει την Τόφας Μπούρσα, που έκανε την έκπληξη, αποκλείοντας από την Μπεσίκτας. Φυσικά σ’έναν τελικό όλα επιτρέπονται κι όλα μπορούν να συμβούν, όμως έχουμε την αίσθηση πως ο Αταμάν και οι παίκτες του, θα πάρουν την κούπα, αφού πιθανότατα θα είναι και ο μοναδικός τίτλος, που θα κατακτήσουν τη φετινή χρονιά. Θα στοιχηματίσουμε εκ νέου υπέρ του άσου -6,5, με απόδοση 1,89 στην betshop.gr.

Οι προτάσεις μας

Προγνωστικό
Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 2 (+4,5) 1,92 Betshop.gr
Μπάγερν Μονάχου-Άλμπα Βερολίνου 1 (-6,5) 1,91 Betshop.gr
Αναντολού Εφές-Τόφας Μπούρσα 1 (-6,5) 1,89 Betshop.gr