Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Πανιώνιο, στο κεκλεισμένων των θυρών Γ.Καραϊσκάκης, θέλοντας τη νίκη και την καλή εμφάνιση για να βγει από ένα δύσκολο γι΄ αυτόν χρονικό διάστημα. Από την άλλη ο Πανιώνιος ήθελε το θετικό αποτέλεσμα για να πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα για την 5η θέση!

Η πρώτη μεγαλη φάση ήρθε στο 7ο λεπτό για τον Ολυμπιακό. Ο Ταχτσίδης έκανε τρομερή πάσα στον Ανσαριφάρντ, αυτός ανατράπηκε από τον Κότνικ αλλά ξανασηκώθηκε, έκανε το πλασέ από πλάγια θέση αλλά πέρασε λίγο άουτ. Στο 22΄ο Οφόε έκανε καλή προσπάθεια μέσα στη περιοχή αλλά το πλασέ του έφυγε ελάχιστα άουτ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η κεφαλιά του Νικολάου πέρασε άουτ. 

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. Ο Ταχτσίδης έκλεψε την μπάλα και  με ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Οφόε που νίκησε στο τετ α τετ τον Κότνικ. Στο 52΄μακρινό σουτ του Σαραμαντά, απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ ο Προτό. Στο 55΄ο Ανσαριφάρντ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κότνικ. Στο 71΄και το 74΄ο Σλοβένος τερματοφύλακας του Πανιωνίου νίκησε ξανά σε τετ α τετ τον Ανσαριφάρντ και τον Τζούρτζεβιτς αντίστοιχα. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος σε όλο το δεύτερο ημίχρονο κάνοντας συνεχώς προσπάθειες για γκολ. Στο 88΄το σουτ του Μάρτινς μπλόκαρε ο Κότνικ.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος με τον Ολυμπιακό σίγουρα να δικαιούταν περισσότερα γκολ, επιστρέφοντας έτσι στις καλές εμφανίσεις!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Νικολάου, Χατζισαφί, Ζιλέ, Ταχτσίδης, Οτζίζα, Μάριν, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Σταυρόπουλος, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Βλάχος, Ουάσινγκτον, Πινιώτης, Λάμπρου, Μασούρας, Μπραχίμι, Νίλσεν.