Εύκολη πρόκριση για την Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στην Αστάνα, με το τους Ισπανούς να επικρατούν και στην δεύτερη αναμέτρηση αυτή τη φορά με 1-0, κλείνοντας εισιτήριο για τους “16” του Europa League.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι εκμεταλλευόμενη και το υπέρ της σκορ του πρώτου αγώνα (4-1). Έτσι, κατάφερε πολύ νωρίς να ανοίξει το σκορ αφού μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα ο Κέβιν Γκαμεϊρό νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, κάνοντας το 1-0. Στην συνέχεια η Ατλέτικο προσπάθησε να αυξήσει τον δείκτη του σκορ, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, ενώ η ομάδα του Κάρλος Ζέκα δεν έδειχνε ικανή να απειλήσει. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με την Ατλέτικο να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενη. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ατλέτικο συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο, ψάχνοντας για το γκολ που θα “κλείδωνε” τη νίκη και στο δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων. Η Κοπεγχάγη δεν μπόρεσε να απειλήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, όμως ούτε η Ατλέτικο βρήκε δεύτερο τέρμα. Έτσι, το 1-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα με την Ατλέτικο να παίρνει την πρόκριση για τους “16” του Europa League.