Η Ίντερ ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη για να διατηρήσει την… κυριότητα της τρίτης της βαθμολογίας στη Serie A κάτι που… άργησε μεν αλλά πέτυχε δε κόντρα στην Μπενεβέντο, αφού επικράτησε με 2-0 τελικό σκορ. 

Το παιχνίδι αρχικά έδειχνε σχεδόν αδιάφορο με τις δύο ομάδες να μην πρεσάρουν, να μην δημιουργούν και τελικά μόνο βαθιές μακρινές μπαλιές να κυριαρχούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Με αυτούς τους ρυθμούς το πρώτο ημίχρονο κύλησε… βασανιστικά αργά χωρίς ουσία και αποτέλεσμα.

Βέβαια όλη αυτή η εικόνα άλλαξε εντελώς στην επανάληψη καθώς η Ίντερ έδειξε πως.. δεν αστειεύεται, ανέβασε “στροφές” έγινε κυρίαρχος του παιχνιδιού. Χρειάστηκε τελικά κάμποση ώρα μέχρι που ήρθε στο 66′ το πρώτο γκολ. Ο Σκινιάρ μετά από ασίστ του Βατσίνο πέτυχε το 1-0 κι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ρανόκια σκόραρε ξανά για τους γηπεδούχους διαμορφώνοντας το 2-0. Η αναμέτρηση συνεχίστηκε κάπως έτσι από το κακό στο χειρότερο για την Μπενεβέντο αφού στο 81′ ο Βιολα είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Η Ίντερ έτσι έφυγε με τους πολύτιμους πόντους της νίκης ενώ στην Μπενεβέντο έμεινε σίγουρα “πικρή γεύση”.