Μία σημαντική και σχετικά άνετη νίκη πήρε η Ξάνθη στα «Πηγάδια» απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, αφού επικράτησε με 2-0, σε αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική της φετινής Premier League.

Οι Ακρίτες ξεκίνησαν το παιχνίδι καλύτερα από τον Απόλλωνα που καιγόταν για βαθμούς, ώστε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Παρόλη την προσπάθεια των δύο ομάδων δεν δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το ημίχρονο να τελειώσει με τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, η Ξάνθη ήθελε να εκμεταλλευτεί τις απώλειες των άλλων διεκδικητών της πέμπτης θέσης και να πάρει την νίκη. Κατάφερε μάλιστα στο 55′ να ανοίξει το σκορ, με τον Χρήστο Λισγάρα να είναι αυτός που έκανε το 1-0. Στο 78′ ήρθε και δεύτερο τέρμα για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, με τον Χρήστο Αλμπάνη να πετυχαίνει αυτογκόλ για τον Απόλλωνα. Το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος και η Ξάνθη πήρε μία πολύ σημαντική νίκη.

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Σβάρνας, Λισγάρας, Σιλά, Μεχία, Καμαρά, Τζουρίτσκοβιτς (84′ Μελιόπουλος), Κίκε (46′ Τριάδης), Μπρίτο (55′ Κάστρο), Γέντρισεκ.

Απόλλων Σμύρνης (Παράσχος): Τσόβιτς, Κοντοές (67′ Σιατραβάνης), Κύργιας, Ζησόπουλος, Ναδάλες, Παπάζογλου, Μενδρινός (79′ Ανιέτε), Αλμπάνης, Κονέ (85′ Ντεβέσα), Στάθης, Στόουκς.